• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Dalo vám to něco?

• Ano

Votes: 34 73.9%
  • Něco málo

Votes: 7 15.2%
  • Ne

Votes: 5 10.9%

• Total voters
    46
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Dadovnik

Aktivní člen
Abych se přiznal ani by mě nenapadlo že zde nebude ani jeden příspěvek co drží s ním a jen ho vychvaluje a divíte se mi když mi když mi error říkal jak ho má celý serve rád, jak všem pomáhá a jaké dobré má kamarády?
Jestli tohle @iTzErr0r a do 12H nenapíše ani půl slova tak jde vidět že mu totálně došly slova, že nečekal že něco se něco takového stane a nemohl se na to připravit jako vždy. a ještě jedna věc erůrku přestaň se chovat jak frajírek a vzpamatuj se konečně jak si sám napsal "měli bysme držet při sobě" proč píšeš něco čemu ani ty nevěříš, něco co nechceš dodržovat? PROČ?

koza37

Iluminát
Hlavně že se proti němu postavili i jeho "kamarádi". Když si vezmu 3rr0rku, která sem už psala jak "je hroznej, jak se neumí chovat" a přitom stála za erroem v každé stížnosti. Hlavně že 3rr0r se na všechny vykašlal, že? Co teď děláte, jeho "kamaráti"? Kašlete na něj. Ostatní byli taky friendz, ale když příjde něco velkýho, kde všichni na něj sypou špínu, přidaj se taky. Proto se prosím někteří zamyslete než sem něco napíšete.

cya

M

MissPepsi

Návštěvník
@iTzErr0r radšej sa vyjadri, do kým to nebude horšie a horšie a nenájde sa tu viac ľudí, čo o tebe tiež niečo nenapíšu. Zvoľ si tú lepšiu cestu a vyjadri sa k tomu. :)

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Upřímně, nesnáším všechny lidi na serveru, ale vylévat si zlost na fórum? Pls... prostě ho poši do píče na discordu, dej si ho do /ignore a neřeš to ne? Nebo se budeš chovat jak 10 letý děcko co si chodí stěžovat na fórum a snížíš se na úroveň 3rr0ra?...
achjo :FeelsSuicideMan:
Však má právo projevit svůj názor jako všichni ostatní, ne ? Je zjevné že Error tu vadí více lidem, tak se prostě založilo toto téma aby se o tom mohlo debatovat..

M

MissPepsi

Návštěvník
Upřímně, nesnáším všechny lidi na serveru, ale vylévat si zlost na fórum? Pls... prostě ho poši do píče na discordu, dej si ho do /ignore a neřeš to ne? Nebo se budeš chovat jak 10 letý děcko co si chodí stěžovat na fórum a snížíš se na úroveň 3rr0ra?...
achjo :FeelsSuicideMan:
No vidím, že ty si asi tiež dosť inteligentný. To tiež takto robíš, že ľudí pošleš do píče, dáš /ignore a neriešiš to? Preboha, čo tak radšej to vyriešiť normálne?
[ EDIT ] To takto problémy riešiš aj v normálnom živote? :emoji_clap:

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
No vidím, že ty si asi tiež dosť inteligentný. To tiež takto robíš, že ľudí pošleš do píče, dáš /ignore a neriešiš to? Preboha, čo tak radšej to vyriešiť normálne?
NJ, tak na internetu můžeš každého bloknout/bannout/ignorovat. Ale tak chci vidět až se někdo dostane do reálných problémů. Tož to v reálu nenapíšeš /ignore aby ti ten člověk nic neříkal a neměl jsi problémy..

M

MissPepsi

Návštěvník
NJ, tak na internetu můžeš každého bloknout/bannout/ignorovat. Ale tak chci vidět až se někdo dostane do reálných problémů. Tož to v reálu nenapíšeš /ignore aby ti ten člověk nic neříkal a neměl jsi problémy..
Práve si napísal, keď som k tomu aj niečo dopísala. :D

PrdimHranolky

#VolímMencla
Táák, já se teda taky vyjádřím. Měl jsem také nějaké problémy s iTzErr0rem. A začalo to asi tím, že jsem dal iTzErr0rovi, MrHexiimu a dalším ban za ničeních serverových staveb. Všichni dostali bany na x dní. Samozřejmě jsem si vždy po týdnu například jim zkontroloval IP adresy, jestli ji právě nepřibyl nědo na jejich IP adrese, samozřejmě, že ano. Dle důkazů je jasno vidět, že právě iTzErr0r tento ban obcházel.. (Před IP banem → https://ctrlv.cz/QBpf po IP banu → https://ctrlv.cz/DtNC). Jelikož na jeho IP adrese přibyl nový nick, z toho jde poznat, že obcházel tento ban, tak jsem mu udělil ban. Pak mu MrHexii psal i na profil, že cituji „Ty jsi vůl.. Proč jsi ten ban obcházl -,- to by jsi snad do toho 30.1. vydržel…“ (https://ctrlv.cz/gjQe). Ale Err0r mu to smazal a když mu měl vypršet ban, tak jsi změnil IP adresu a začal si zas v klidu hrát (https://ctrlv.cz/NUGh). No a když jsem na toto přišel z pozoci Helpera, tak jsem tady Panu Err0rovi zařídil IP ban. A hned to bylo, zpráva na webu od Err0ra.. (https://ctrlv.cz/GlgA). No vymyslel si pěknou báchorku o tom, jak byl u babičky, já mu na to neskočil, Wejk mu dal bohužel UnBan, ale já si furt stál za tím, že má mít ban, jak už důkazy značně ukazují.. No bohužel se tak stalo a já z tohoto důvodu opustil AT..
Dále, když jsem tuhle šel na discord a zrovna byli v kecárně právě iTzErr0r, microskoft a iTzErr0rka, tak Err0r začal říkat, jaká to je rakovina být v AT, že je na hovno pomáhat lidem… Zrovna toto slyšet od člena AT se mi zdá docela divné a připadá mi to smutné, ale bylo to Wejkovo rozhodnutí a MY s tím nic udělat nemůžeme, je to WEJKŮV server a je na něm komu dá jakou funkci..

3rr0rCZ

Ex Builder
Co k tomu dodat?
Nic moc toho neřeknu, ale i tak něco bude.
S wakem jsem se již domluvil, že odejdu.
Dva důvody, už mě to tolik natáhne a druhým důvodem je, že to nestíhám, škola, stavět a ats - aktivita. Takže odcházím, radujte se, mě je to už jedno.

A další věc, choval a chovám se jako blbec, mám spousty chyb, to uznávam, ale nikdo není bezchybný. To je asi vše co dodám, sice už pozdě, ale všem poškozeným se omlouvám.

Ale i tak, je to jen hra, ne reálný život.

Psáno na mobilu, za chyby se omlouvám.
ERR0R

Dadovnik

Aktivní člen
Co k tomu dodat?
Nic moc toho neřeknu, ale i tak něco bude.
S wakem jsem se již domluvil, že odejdu.
Dva důvody, už mě to tolik natáhne a druhým důvodem je, že to nestíhám, škola, stavět a ats - aktivita. Takže odcházím, radujte se, mě je to už jedno.

A další věc, choval a chovám se jako blbec, mám spousty chyb, to uznávam, ale nikdo není bezchybný. To je asi vše co dodám, sice už pozdě, ale všem poškozeným se omlouvám.

Ale i tak, je to jen hra, ne reálný život.

Psáno na mobilu, za chyby se omlouvám.
ERR0R
Lhát je snadné že? a hlavně pro tebe. Chodím s tebou do stejné třídy a vím že toho ve škole moc nemáme :) kdyby si se alespoň přiznal že beháš venku s kamarádama ale to ty neděláš že? ty radši lžeš abys vypadal dobře že?

3rr0rCZ

Ex Builder
A proč jsem tahaš toto, já jako nemohu chodit ven? Hele už nevíš co bys zde napsal, ale tahat zde toto, je už moc.

Dadovnik

Aktivní člen
A proč jsem tahaš toto, já jako nemohu chodit ven? Hele už nevíš co bys zde napsal, ale tahat zde toto, je už moc.
Vím co napsat proto píšu tohle žeby? a tahám to sem protože si psal cituji "že to nestíhám, škola, stavět a ats - aktivita" tak jsem jen dodal jak to je :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.