Puntys
Veteran | President
Zdarec palec :emoji_smiley: Na tenhle příspěvek věřím že dost lidí čekalo :emoji_smiley: Bohužel vás musím zklamat. Přihlášek se tu ještě nedočkáte :Đ
Spoustu lidí mi psalo hodně návrhů a tak kolem Gigaturnaje. A jelikož jsem se minulého přímo neučastnil tak bych byl raději kdyby mi s tím někdo pomohl. A kdo jiný než ten kdo ho bude hrát? :emoji_wink:
Spoustu lidí mi psalo hodně návrhů a tak kolem Gigaturnaje. A jelikož jsem se minulého přímo neučastnil tak bych byl raději kdyby mi s tím někdo pomohl. A kdo jiný než ten kdo ho bude hrát? :emoji_wink:
Takže hlavní info:
- Minihry jsou: Bedwars, Skywars, Speed builders a Sheep quest
- Datum konání je 27.-30.12. 2017 (je možná změna. Nezabijte mě prosím)
- Hráčů v týmu může být: Bedwars=4-5 hráčů, Skywars=2 hráči, Speed builders=1 hráč, Sheep quest=3 hráči
- Tým skládáte pouze na jeden den/minihru. Na jiné turnaje můžete složit jinak. Je pouze na vás kterých se chcete účastnit a na kterých ne.
- V týmu může být maximálně 1 člen AT
- přihlášky 13.12. (pokud se pravidla do té doby v klidu poskládají), 20.12. uzavření přihlášek a rozpis kdo kdy hraje
- AT může odmítnout přihlášku pokud k tomu má důvod (nemusí zveřejnit). Důvod může být třeba troll přihláška nebo příliš týmu a za daný den by se nedali stihnout (kdo dřív příjde. Ten dřív mele)
- Pokud není uvedeno jinak musí se hrát podle pravidel CM
- Zákaz autoclicků, více clicků a speciálních klikacích metod ve které nefiguruje jen váš prst a běžné tlačítko myši. AT bude trestat podle poslechu. A nebudou hlídat žádní amatéři :emoji_wink:
- Pro účast se musí celý tým dostavit do 10 minut před začátkem. Žádná tolerance. Nestihnete=nehrajete
- Pokud jediný člověk z týmu se dopustí prohřešku vypadává celý tým
- Pokud se hráč dopustí prohřešku na nějakém z turnajů tak bude vyřazen i z ostatních turnajů
- Tým může mít maximálně jednoho náhradníka
- Pokud se 2 týmy dohodnou na prohození času kdy budou hrát tak jim to bude umožněno (Souhlas obou kapitánů)
- Pokud se člověk odpojí v průběhu hry, hra pokračuje dál a není možnost návratu. Pokud počet členů v týmu klesne pod potřebný počet tak bude vyloučen celý tým. Je to z důvodu aby se nezakládaly fake nicky protože jste nenašli lidi do týmu.
- Přihlášené týmy budou náhodně rozdělené podle random.org . Je to tedy pouze o náhodě s kým budete hrát.
Tak a je to na vás. Pokud máte nápad na pravidlo co by mělo být nebo co by nemělo být tak napsat sem a bud vám to schválím rovnou, zeptám se vás nebo zavrhnu :emoji_smiley: Pište co vás napadne a nejlíp do jednoho příspěvku.
Naposledny upraveno: