• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Těšíte se na 1v1 s Peliikem?

• Total voters
    49
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Puntys

Veteran | President
Zdarec palec :emoji_smiley: Na tenhle příspěvek věřím že dost lidí čekalo :emoji_smiley: Bohužel vás musím zklamat. Přihlášek se tu ještě nedočkáte :Đ

Spoustu lidí mi psalo hodně návrhů a tak kolem Gigaturnaje. A jelikož jsem se minulého přímo neučastnil tak bych byl raději kdyby mi s tím někdo pomohl. A kdo jiný než ten kdo ho bude hrát? :emoji_wink:
Takže hlavní info:
  • Minihry jsou: Bedwars, Skywars, Speed builders a Sheep quest​
  • Datum konání je 27.-30.12. 2017 (je možná změna. Nezabijte mě prosím)​
  • Hráčů v týmu může být: Bedwars=4-5 hráčů, Skywars=2 hráči, Speed builders=1 hráč, Sheep quest=3 hráči​
  • Tým skládáte pouze na jeden den/minihru. Na jiné turnaje můžete složit jinak. Je pouze na vás kterých se chcete účastnit a na kterých ne.​
  • V týmu může být maximálně 1 člen AT​
  • přihlášky 13.12. (pokud se pravidla do té doby v klidu poskládají), 20.12. uzavření přihlášek a rozpis kdo kdy hraje​
  • AT může odmítnout přihlášku pokud k tomu má důvod (nemusí zveřejnit). Důvod může být třeba troll přihláška nebo příliš týmu a za daný den by se nedali stihnout (kdo dřív příjde. Ten dřív mele)​
  • Pokud není uvedeno jinak musí se hrát podle pravidel CM​
  • Zákaz autoclicků, více clicků a speciálních klikacích metod ve které nefiguruje jen váš prst a běžné tlačítko myši. AT bude trestat podle poslechu. A nebudou hlídat žádní amatéři :emoji_wink:
  • Pro účast se musí celý tým dostavit do 10 minut před začátkem. Žádná tolerance. Nestihnete=nehrajete​
  • Pokud jediný člověk z týmu se dopustí prohřešku vypadává celý tým​
  • Pokud se hráč dopustí prohřešku na nějakém z turnajů tak bude vyřazen i z ostatních turnajů​
  • Tým může mít maximálně jednoho náhradníka​
  • Pokud se 2 týmy dohodnou na prohození času kdy budou hrát tak jim to bude umožněno (Souhlas obou kapitánů)​
  • Pokud se člověk odpojí v průběhu hry, hra pokračuje dál a není možnost návratu. Pokud počet členů v týmu klesne pod potřebný počet tak bude vyloučen celý tým. Je to z důvodu aby se nezakládaly fake nicky protože jste nenašli lidi do týmu.
  • Přihlášené týmy budou náhodně rozdělené podle random.org . Je to tedy pouze o náhodě s kým budete hrát.​

Tak a je to na vás. Pokud máte nápad na pravidlo co by mělo být nebo co by nemělo být tak napsat sem a bud vám to schválím rovnou, zeptám se vás nebo zavrhnu :emoji_smiley: Pište co vás napadne a nejlíp do jednoho příspěvku.​

Naposledny upraveno:

Dykol

Odpadlík
No, co si tak pamatuju, tak v BW turnaji v roce 2016 bylo pravidlo, že kapitán týmu nesměl být v AT. Upřímně jsem nechápal proč, ale můžeš to dát i sem, pokud chceš :emoji_fearful::emoji_fearful:

Puntys

Veteran | President
To není fér pro lidi jako jsem třeba já, kterýmu to padá skoro pořád :emoji_smiley:
Bohužel udělá to ohromné komplikace a není snad problém se na tu hru zařídit tak aby to nepadlo. Zajdi k prarodičům jestli mají lepší net, běž na trunaj do mekáče a tam se připoj nebo do nějaké herny :Đ Ale jestli to bude chtít více lidí tak se může zavést třeba čas do kdy se musí připojit a podmínky kolem toho. Ale bude to náchylné na chybu.
aha bedwars 3-4 hráčů a sw 2 hráči? Tak nejdu na turnaj no XD
Bw ste mohli dať s Wakom na 5 hráčov.. 5 hráčov je dobrý počet na pravé bw turnaje :emoji_slight_smile:
Omlouvám se ale jen proto že to bylo na minulém turnaji neznamená že to tak bude na dalším :D Flafy to tak zavedl protože chtěl aby to šlo rychleji. My naštěstí nebudeme mít hry na hodinu takže není potřeba rozšiřovat tým. Vlezlo vám to do sestavy nebo...?
No, co si tak pamatuju, tak v BW turnaji v roce 2016 bylo pravidlo, že kapitán týmu nesměl být v AT. Upřímně jsem nechápal proč, ale můžeš to dát i sem, pokud chceš :emoji_fearful::emoji_fearful:
No právě bych raději uvítal aby byla pravidla dělaná rozumem a ne jen překopírovaná :D Nevidím jasný důvod k tomuto pravidlu.

Voojta

No já mám asi pár týdnů tým ve kterém je 5 hráčů semnou :D:D:D ale na sw je to dobré, sice bych tam chtěl být ale mám v týmu 2 nejlepší hráče sw xd

Puntys

Veteran | President
Na to "zkoumání" těch kliků jsem zvědav:emoji_slight_smile: znamená to tedy že se nemůže jitter?
V případě Jitteru se jedná pouze o ukazováček a LMB takže není problém. Stejně ze zkušenosti vím že není na serveru nikdo kdo by to dokázal tak, aby to nešlo rozeznat ;) Ale může se to případně řešit pokud je tu nějakej mistr :emoji_fearful:

lyfe

anarchic
To sw 2 lidi je dobré, to je vyhovující, ale myslím, že na bw, by bylo lepší, kdyby bylo 5 lidí, protože jsou už takto složené týmy z pěti lidí, a pak se začnou lidi hádat, kdo nejde a kdo jo (ahoj leo), navíc hodně z nás má už i vymyšlenou taktiku, kde každý z nás má něco na starosti a takhle se to docela zkomplikovalo :D

5 lidí plz

Puntys

Veteran | President
navíc hodně z nás má už i vymyšlenou taktiku, kde každý z nás má něco na starosti a takhle se to docela zkomplikovalo
hlavně že jsem všude psal jak je zbytečné si skládat tým když ještě není žádné info :Đ Ale uvidíme...

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
To sw 2 lidi je dobré, to je vyhovující, ale myslím, že na bw, by bylo lepší, kdyby bylo 5 lidí, protože jsou už takto složené týmy z pěti lidí, a pak se začnou lidi hádat, kdo nejde a kdo jo (ahoj leo), navíc hodně z nás má už i vymyšlenou taktiku, kde každý z nás má něco na starosti a takhle se to docela zkomplikovalo :emoji_smiley:

5 lidí plz
Tentoraz musím s tebou súhlasiť - každý má už team a taktiky, týmto oneskoreným uverejnením sa to len skomplikovalo a každý si teraz urobí wars proti druhým hráčom, začnú hádky o miesta v teamoch atp (Jak si písal)

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Zkoumání Jitterů.. to je easy :} mám pro to připravený speciální nástroje! A to ... to si nechám pro sebe :D MUHEHE

Puntys

Veteran | President
EDIT:
Hráčů v týmu může být: Bedwars=3-4 hráči, Skywars=2 hráči, Speed builders=1 hráč, Sheep quest=3 hráči
Hráčů v týmu může být: Bedwars=4-5 hráčů, Skywars=2 hráči, Speed builders=1 hráč, Sheep quest=3 hráči

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.