FireFighter11
Aktivní člen
ty jsi jinej vocas, ukradneš mi název týmu acčko, nemáš vlastní nápad? Ani jeden z vás kdo tam je, tak nepatří do Pravé FireArmy:emoji_smiley: hype Muj team FireArmy :emoji_smiley: hypeee giga turnaj !!
ty jsi jinej vocas, ukradneš mi název týmu acčko, nemáš vlastní nápad? Ani jeden z vás kdo tam je, tak nepatří do Pravé FireArmy:emoji_smiley: hype Muj team FireArmy :emoji_smiley: hypeee giga turnaj !!
@Peliik plz "skill již nemá ac" xDDDDFireFighter11 Hele, neurážej nás team, ty nedáváš ani 15cps tak šaddap
btw skill již nemá AC - nechce ban
EZ DAWAM 19CPS
Ten cape pokud vím dostaneš za účast, nehledě na tom jestli vyhraješ, či ne. A k těm odměnám.. furt mám tušení že to Wake někam psal, ale za boha to nemůžu najít.Takže jestli chápu - Ten team, který v určité Minigamesce vyhrává, dostane nějakou cape do gadgets a co ještě?
Tak mi rozděl 13 týmůTo ku* jediný kolo kde jdou 4 teamy proti sobě? rly?
13:4=3.25Tak mi rozděl 13 týmů :emoji_wink:
Nevadí, stane se, hlavně si myslím, že je to víc secret, a že to není řečeno, proti komu budete hrátOmlouvám se ale rozpis nejspíše nebude. Celkově seznamy týmů mám napsané na papírech které jsem bohužel nechal doma. Já vím je to moje chyba ale nemám nikde ted kompletní seznam hráčů takže nezvládnu nejspíše sepsat celý seznam. Aby jste ale nehráli na slepo tak stačí aby mi napsal kapitán a pošlu mu co nejpřesnější seznam lidí proti kterým hraje. Pište prosím preferentně na Discord. Znova se omlouvám a jsem si vědom pochybení.