• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

RainbowPlaceEZZ

Velmi známý člen
FireFighter11 Hele, neurážej nás team, ty nedáváš ani 15cps tak šaddap

btw skill již nemá AC - nechce ban
EZ DAWAM 19CPS

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
Takže jestli chápu - Ten team, který v určité Minigamesce vyhrává, dostane nějakou cape do gadgets a co ještě?
Ten cape pokud vím dostaneš za účast, nehledě na tom jestli vyhraješ, či ne. A k těm odměnám.. furt mám tušení že to Wake někam psal, ale za boha to nemůžu najít. :D Ale odměn se vítěz určitě dočká, o tom není pochyb.

Puntys

Veteran | President
Omlouvám se ale rozpis nejspíše nebude. Celkově seznamy týmů mám napsané na papírech které jsem bohužel nechal doma. Já vím je to moje chyba ale nemám nikde ted kompletní seznam hráčů takže nezvládnu nejspíše sepsat celý seznam. Aby jste ale nehráli na slepo tak stačí aby mi napsal kapitán a pošlu mu co nejpřesnější seznam lidí proti kterým hraje. Pište prosím preferentně na Discord. Znova se omlouvám a jsem si vědom pochybení.

FireFighter11

Aktivní člen
Omlouvám se ale rozpis nejspíše nebude. Celkově seznamy týmů mám napsané na papírech které jsem bohužel nechal doma. Já vím je to moje chyba ale nemám nikde ted kompletní seznam hráčů takže nezvládnu nejspíše sepsat celý seznam. Aby jste ale nehráli na slepo tak stačí aby mi napsal kapitán a pošlu mu co nejpřesnější seznam lidí proti kterým hraje. Pište prosím preferentně na Discord. Znova se omlouvám a jsem si vědom pochybení.
Nevadí, stane se, hlavně si myslím, že je to víc secret, a že to není řečeno, proti komu budete hrát :p

SirDrusticaL

Aktivní člen
Až na to, že mám ban, který má dosť blbej duvod, no nefadí :d možná když niakej admin mě prohledá... zatím se nikdo nenabídl.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.