Jop, ještě označ všechny hráče, ať toho není málo
Jo já nevěděl co to je zač, nezajímám se o to nejsem hacker :OPokud by jsi si to dokázal přeložit, tak zjistíš že reache je v češtině dosah, to znamená, že reache mod je mod na to, aby jsi dosáhl dále než 3 blocky.
Čo meleš ty zaostalý idi*t? Je to reach display mod = ukazuje ti dialku na ktorú si hitol tak nemel sračký už. Väčší reach než 3.0 je zakázanýAle ja sa bavim o default reach nie o tom co je nastavane na nejakom servery ved si to pozri v game files
Označil si mě? třeba proto?..Kopiis preco vobec odpovedas?
Pretoze ti pisali ze sa to tresta ako KA?Tak preco som nikdy v banliste nevidel Reach
A ty asi tomu pvp rozumíš, když tu píšeš, že normál reach je "4,2" bloků.Ak nneviete co je reach alebo nerozumiete pvp ani mi neodpovedajte nechce sa mi citat random spam.
Si slepy uz? V creative mas vacsi reach ako v survival mode, radsej si zisti fakty a radsej sa uz nevyjadrujMas tam aj fotku ako som rozkopal 5 blockov
Aha takže jsem unlegit, protože jsem dal 3.0 lol.Takže reach. Reach je daný minecraftom 2.99bloku. Keď niekto má reach tak ti môže znepríjemniť hru a tým ťa aj poraziť. Je to neférové zvýhodnenie ktoré sa na skoro každom servery banuje. Neznamená že keď je to mod tak je to legit :emoji_slight_smile:
"8 block legit reach"Aha takže jsem unlegit, protože jsem dal 3.0 lol.
áá, Phum > CM promluvil, a ještě špatně :emoji_smileyD L. Jo a kde máš čárky v souvětí?Takže reach. Reach je daný minecraftom 2.99bloku. Keď niekto má reach tak ti môže znepríjemniť hru a tým ťa aj poraziť. Je to neférové zvýhodnenie ktoré sa na skoro každom servery banuje. Neznamená že keď je to mod tak je to legit :emoji_slight_smile:
nevím ale on tě dal 7x real fighty a 3 se nechával a nepoužíval potky a vždy měl asi tak o 10 vícFireL11 4:2 cs
to je sběratel facepalmů tento růžový typekFireL11 4:2 cs