• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Ale ja sa bavim o default reach nie o tom co je nastavane na nejakom servery ved si to pozri v game files
Čo meleš ty zaostalý idi*t? Je to reach display mod = ukazuje ti dialku na ktorú si hitol tak nemel sračký už. Väčší reach než 3.0 je zakázaný

Phum_

Velmi známý člen
Takže reach. Reach je daný minecraftom 2.99bloku. Keď niekto má reach tak ti môže znepríjemniť hru a tým ťa aj poraziť. Je to neférové zvýhodnenie ktoré sa na skoro každom servery banuje. Neznamená že keď je to mod tak je to legit :)

Voojta

Takže reach. Reach je daný minecraftom 2.99bloku. Keď niekto má reach tak ti môže znepríjemniť hru a tým ťa aj poraziť. Je to neférové zvýhodnenie ktoré sa na skoro každom servery banuje. Neznamená že keď je to mod tak je to legit :emoji_slight_smile:
Aha takže jsem unlegit, protože jsem dal 3.0 lol.

FireFighter11

Aktivní člen
Takže reach. Reach je daný minecraftom 2.99bloku. Keď niekto má reach tak ti môže znepríjemniť hru a tým ťa aj poraziť. Je to neférové zvýhodnenie ktoré sa na skoro každom servery banuje. Neznamená že keď je to mod tak je to legit :emoji_slight_smile:
áá, Phum > CM promluvil, a ještě špatně :emoji_smiley:DD L. Jo a kde máš čárky v souvětí?

Phum_

Velmi známý člen
kde ma dal 7fightov? chcem vidiet fotky celého chatu bo ja si pamätám že sme boli len 3fighty a 2x sme sa stretli random:)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.