• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Dykol

Odpadlík
Zdravím. Jistě si říkáš co to to tu píšu. A ptáš se dobře. Proč tu teď píšu toto téma? Z jakého důvodu? Proč nedělám něco více užitečného? No.. Nevím kdo z vás má rád nebo pravidelně čte mé rozhovory, ale jistě jste si všimli, že co jsem rozhovory obnovil, tak najednou je chtějí dělat všichni a všichni chcou být žurnalisti a zpovídat hráče a AT. A já se ptám. Proč? Rozhovory v momentální době dělám já, proč tu je tedy x dalších lidí, kteří je dělají? To nestačí jeden? Nepamatuji se, že bych vás žádal o pomoc, abyste mi s tím pomáhali. Ano, někdy můj rozhovor vypadá jako vyplivnutý 5 minut před vydáním, ale stále to jsou mé rozhovory a o pomoc jsem se nikoho neprosil. Teď to možná zní tak, že vám nepřeju, abyste si plnily "sny" nebo jak to nazvat a nebo vás to jen baví. Ale. Vžijte se do mé situace. Co byste dělali, kdybyste si v poho hráli a najednou vám příjde tato zpráva: aok.png .
Co byste dělali? Já se třeba zamyslel a došlo mi, že když tu je X lidí, co dělají také rozhovory, tak to je pro mě vlastně konkurence a konkurence dělá co? Podkopává si nohy a navzájem si kradou nápady. Dělejte si ty rozhovory dál, ale tím v podstatě zabíjíte tu mou žurnalitu. Což pokud chcete, tak se vám to asi daří :D Moc mi ty rozhovory teď nejdou, ale vemte si třeba, že mám s někým domluvený rozhovor za 2 týdny. Udělám s někým jiným a poté jdu dělat rozhovor s ním. A pak zjistím, že on už rozhovor dělal. Takže mi poraďte co mám dělat. Mám se na to vykašlat? :D Nebo se spojit s konkurencí? Nebo vám dojde, že to nechcete dělat naplno a skončíte s tím sami? Je to na vás, mně to momentálně v rozhovorech nepomáhá. Díky, Dykol.

ondraas1

Slon
Já nevím Dykole, tvé rozhovory jsou super a nemám rád kopírky, takže pro všechny je to Dykolův nápad tak mu ho neberte, vymyslete si taky vaší věc, ale nekopírujte prosím.

Dykol

Odpadlík
Já nevím Dykole, tvé rozhovory jsou super a nemám rád kopírky, takže pro všechny je to Dykolův nápad tak mu ho neberte, vymyslete si taky vaší věc, ale nekopírujte prosím.
Děkuji, ale musím tě opravit v jedné věci. Nejsem tím, kdo to celé vymyslel :D Původně rozhovory vymyslel R3pl1, ale já je pouze převzal po Mercym oficiálně. Ty rozhovory od hráčů jsou vlastně jen jako "téma v offtopicu". Já to dávám do té určené šložky, takže to je oficiální.

ondraas1

Slon
Děkuji, ale musím tě opravit v jedné věci. Nejsem tím, kdo to celé vymyslel :emoji_smiley: Původně rozhovory vymyslel R3pl1, ale já je pouze převzal po Mercym oficiálně. Ty rozhovory od hráčů jsou vlastně jen jako "téma v offtopicu". Já to dávám do té určené šložky, takže to je oficiální.
Stejně tvé rozhovory jsou nejlepší (y)

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Jeden cas forum plny temat o skonceni hrani na CM, potom jakasi hovadinka ,,fakty o mne,, a ted si tu jede kazdej rozhovory xD :emoji_clap:

NeonCreeperCZE

氖N E O N氖
Zdravím. Jistě si říkáš co to to tu píšu. A ptáš se dobře. Proč tu teď píšu toto téma? Z jakého důvodu? Proč nedělám něco více užitečného? No.. Nevím kdo z vás má rád nebo pravidelně čte mé rozhovory, ale jistě jste si všimli, že co jsem rozhovory obnovil, tak najednou je chtějí dělat všichni a všichni chcou být žurnalisti a zpovídat hráče a AT. A já se ptám. Proč? Rozhovory v momentální době dělám já, proč tu je tedy x dalších lidí, kteří je dělají? To nestačí jeden? Nepamatuji se, že bych vás žádal o pomoc, abyste mi s tím pomáhali. Ano, někdy můj rozhovor vypadá jako vyplivnutý 5 minut před vydáním, ale stále to jsou mé rozhovory a o pomoc jsem se nikoho neprosil. Teď to možná zní tak, že vám nepřeju, abyste si plnily "sny" nebo jak to nazvat a nebo vás to jen baví. Ale. Vžijte se do mé situace. Co byste dělali, kdybyste si v poho hráli a najednou vám příjde tato zpráva: View attachment 44763 .
Co byste dělali? Já se třeba zamyslel a došlo mi, že když tu je X lidí, co dělají také rozhovory, tak to je pro mě vlastně konkurence a konkurence dělá co? Podkopává si nohy a navzájem si kradou nápady. Dělejte si ty rozhovory dál, ale tím v podstatě zabíjíte tu mou žurnalitu. Což pokud chcete, tak se vám to asi daří :emoji_smiley: Moc mi ty rozhovory teď nejdou, ale vemte si třeba, že mám s někým domluvený rozhovor za 2 týdny. Udělám s někým jiným a poté jdu dělat rozhovor s ním. A pak zjistím, že on už rozhovor dělal. Takže mi poraďte co mám dělat. Mám se na to vykašlat? :emoji_smiley: Nebo se spojit s konkurencí? Nebo vám dojde, že to nechcete dělat naplno a skončíte s tím sami? Je to na vás, mně to momentálně v rozhovorech nepomáhá. Díky, Dykol.
Za jisté.. Bezpodmínečně.. Rozhovory patří tobě.. Už to vypadá že opravdu každý.. I já.. Ale u mě to bylo tak že to dělám takzvaně pro sebe.. Ten rozhovor co jsem udělal se Sepiim měl být čistě pro mě.. Neměl být postovaný sem a pouze ke mě... Proč je tedy tady? Budu upřímný.. Sepii navrhl že se v tom rozhovoru nachází několik odkazů a témat na CM tak by nebylo na škodu ho dát na fórum.. A já mu na to kývl.. Píšu to i na začátek rozhovoru, a já mu chtěl vyhovět. Jenže někteří jako @Phum_ stále nechápou ikdyž mu to vysvětluji.. Nechci dělat rozhovory pravidelně jako jiní.. Další rozhovor, kdyby byl, bych vydal bůh ví kdy a přístě neplánuji ho již dávat sem .. Takže tohle bylo spíš takové objasnění pro @Phum_ ale tebe podporuji.. Pokračuj v tom, ty jsi ten hlavní tak to dělej.. Chápu tě moc dobře že nerad vidíš když ti někdo krade práci. Takže ode mne palec nahoru a máš mou plnou podporu.. :emoji_innocent:

Phum_

Velmi známý člen
Za jisté.. Bezpodmínečně.. Rozhovory patří tobě.. Už to vypadá že opravdu každý.. I já.. Ale u mě to bylo tak že to dělám takzvaně pro sebe.. Ten rozhovor co jsem udělal se Sepiim měl být čistě pro mě.. Neměl být postovaný sem a pouze ke mě... Proč je tedy tady? Budu upřímný.. Sepii navrhl že se v tom rozhovoru nachází několik odkazů a témat na CM tak by nebylo na škodu ho dát na fórum.. A já mu na to kývl.. Píšu to i na začátek rozhovoru, a já mu chtěl vyhovět. Jenže někteří jako @Phum_ stále nechápou ikdyž mu to vysvětluji.. Nechci dělat rozhovory pravidelně jako jiní.. Další rozhovor, kdyby byl, bych vydal bůh ví kdy a přístě neplánuji ho již dávat sem .. Takže tohle bylo spíš takové objasnění pro @Phum_ ale tebe podporuji.. Pokračuj v tom, ty jsi ten hlavní tak to dělej.. Chápu tě moc dobře že nerad vidíš když ti někdo krade práci. Takže ode mne palec nahoru a máš mou plnou podporu.. :emoji_innocent:
k u teba to už chápem.. čakám kým si to tí ostatní prečítajú a napíšu to isté.

_Kamiicek_

Velmi známý člen
Taky si myslím, že na rozhovory stačí jeden hráč (klidně i 2). Ale co jsem tu viděl, každý den rozhovor a každý den od jiného hráče. Neříkám, že byly špatné, jen stačí třeba jeden rozhovor do týdne a jeden hráč. Můj názor. -Kamajenej2

whereareavocqdos

i wanna end me
@Phum_ Vím že je to Dykolova práce, jen jsem chtěl poukázat na to, jak je role Eventera Dobrá, a že je na ostatních serverech v zapomění... Takže to bylo celé jen o roli EVENTER né o tom že chci dělat rozhovory... prostě mě tato role zaujala jak je určitě zajímavá apod..Proto jsem chtěl udělat rozhovor... Né že mu budu krást nápady a budu pokračovat v těchto rozhovorech..Ano vím že je tam anket "Chcete další rozhovory?" ale žádný další dělat nebudu, už jsem to ani neměl v plánu...takže tak cs

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.