Dykol
Odpadlík
Zdravím. Jistě si říkáš co to to tu píšu. A ptáš se dobře. Proč tu teď píšu toto téma? Z jakého důvodu? Proč nedělám něco více užitečného? No.. Nevím kdo z vás má rád nebo pravidelně čte mé rozhovory, ale jistě jste si všimli, že co jsem rozhovory obnovil, tak najednou je chtějí dělat všichni a všichni chcou být žurnalisti a zpovídat hráče a AT. A já se ptám. Proč? Rozhovory v momentální době dělám já, proč tu je tedy x dalších lidí, kteří je dělají? To nestačí jeden? Nepamatuji se, že bych vás žádal o pomoc, abyste mi s tím pomáhali. Ano, někdy můj rozhovor vypadá jako vyplivnutý 5 minut před vydáním, ale stále to jsou mé rozhovory a o pomoc jsem se nikoho neprosil. Teď to možná zní tak, že vám nepřeju, abyste si plnily "sny" nebo jak to nazvat a nebo vás to jen baví. Ale. Vžijte se do mé situace. Co byste dělali, kdybyste si v poho hráli a najednou vám příjde tato zpráva:
.
Co byste dělali? Já se třeba zamyslel a došlo mi, že když tu je X lidí, co dělají také rozhovory, tak to je pro mě vlastně konkurence a konkurence dělá co? Podkopává si nohy a navzájem si kradou nápady. Dělejte si ty rozhovory dál, ale tím v podstatě zabíjíte tu mou žurnalitu. Což pokud chcete, tak se vám to asi daří
Moc mi ty rozhovory teď nejdou, ale vemte si třeba, že mám s někým domluvený rozhovor za 2 týdny. Udělám s někým jiným a poté jdu dělat rozhovor s ním. A pak zjistím, že on už rozhovor dělal. Takže mi poraďte co mám dělat. Mám se na to vykašlat?
Nebo se spojit s konkurencí? Nebo vám dojde, že to nechcete dělat naplno a skončíte s tím sami? Je to na vás, mně to momentálně v rozhovorech nepomáhá. Díky, Dykol.

Co byste dělali? Já se třeba zamyslel a došlo mi, že když tu je X lidí, co dělají také rozhovory, tak to je pro mě vlastně konkurence a konkurence dělá co? Podkopává si nohy a navzájem si kradou nápady. Dělejte si ty rozhovory dál, ale tím v podstatě zabíjíte tu mou žurnalitu. Což pokud chcete, tak se vám to asi daří