• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Všiml si někdo že Misery postavil Fimlarovi mapu?

• Ne

Votes: 14 73.7%
  • Ano

Votes: 5 26.3%
  • Něco jsem o tom slyšel ale ne

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    19
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Silverfish003

Aktivní člen
Ahoj. Když jsem listoval YouTubem, našel jsem tohle: Fimlar - Český Let´s Play Minecraft mapy od odběratelů: Nopatu, Misery96 hm? Misery ty jsi postavil mapu Fimlarovi? Tomu "troubovi" který ani hrát Minecraft nesvede? A než budeš tvrdit že to není tvoje mapa, ve startovní knize čte Fimlar "(Božský) Misery96" a v mém příspěvku "Craftmania.cz" jsi napsal "Když už si bereš boží jméno (mé) do držky.. zkus ho aspoň napsat gramaticky správně" takže z toho čeho jsem si všiml já a možná ještě někdo další se už asi jen tak nevykroutíš.. a přejmenovat se ti asi stejně nepomůže. A to video je starý asi dva roky nedíval jsem se. Všiml jsi někdo že Misery postavil Fimlarovi mapu? Ano? Koment

adyss

Aktivní člen
Ahoj. Když jsem listoval YouTubem, našel jsem tohle: Fimlar - Český Let´s Play Minecraft mapy od odběratelů: Nopatu, Misery96 hm? Misery ty jsi postavil mapu Fimlarovi? Tomu "troubovi" který ani hrát Minecraft nesvede? A než budeš tvrdit že to není tvoje mapa, ve startovní knize čte Fimlar "(Božský) Misery96" a v mém příspěvku "Craftmania.cz" jsi napsal "Když už si bereš boží jméno (mé) do držky.. zkus ho aspoň napsat gramaticky správně" takže z toho čeho jsem si všiml já a možná ještě někdo další se už asi jen tak nevykroutíš.. a přejmenovat se ti asi stejně nepomůže. A to video je starý asi dva roky nedíval jsem se. Všiml jsi někdo že Misery postavil Fimlarovi mapu? Ano? Koment
Jo všiml

Silverfish003

Aktivní člen
Misery očekávám hate HAHA

->Míša<-

2.1.2k17:3 InLove❤
To ti nestačily ty stížnosti? Tohle už je trapné. Chceš si snad něco tímhle dokázat?
Fakt tady asi všechny zajímá, že někdo někomu postavil mapu.

Misery96

Dark Lord of the Sith
A co? Vadí ti to hrozně moc? Nebo to máš jen tak nudný a trapný život, že tu vyhledáváš moji minulost?

Video je sice staré přes 2,5 roku, ale to neznamená, že tu mapu jsem stavěl den před videem... Ta mapa je minimálně o rok starší... To si pamatuju jelikož mě Fimlar přivedl k minecraftu tím, že jsem mu chtěl postavit mapu...

Vím, že je ta mapa šíleně příšerná, taky se za ní teď stydím.. Ale co čekáš od někoho kdo poprvé zapne MC a tu hru zná jen z videíí? ..

Je sice krásný, že mě nesnášíš, ale proč? .. Já už si tě nepamatuju.. :D co jsem ti provedl?

Jak směšné když si nějaký zakomplexovaný chudáček snaží zvýšit ego na někom kdo ho má totálně u zadní části těla :D..
Doufám, že nečekáš, že si kvůli nějakýmu pablbovi budu měnit nick a uteču z CM, že ne?

BlitzHarwey

Blitzkrieg
A co? Vadí ti to hrozně moc? Nebo to máš jen tak nudný a trapný život, že tu vyhledáváš moji minulost?

Video je sice staré přes 2,5 roku, ale to neznamená, že tu mapu jsem stavěl den před videem... Ta mapa je minimálně o rok starší... To si pamatuju jelikož mě Fimlar přivedl k minecraftu tím, že jsem mu chtěl postavit mapu...

Vím, že je ta mapa šíleně příšerná, taky se za ní teď stydím.. Ale co čekáš od někoho kdo poprvé zapne MC a tu hru zná jen z videíí? ..

Je sice krásný, že mě nesnášíš, ale proč? .. Já už si tě nepamatuju.. :emoji_smiley: co jsem ti provedl?

Jak směšné když si nějaký zakomplexovaný chudáček snaží zvýšit ego na někom kdo ho má totálně u zadní části těla :emoji_smiley:..
Doufám, že nečekáš, že si kvůli nějakýmu pablbovi budu měnit nick a uteču z CM, že ne?
Get Ulmed karma

Dykol

Odpadlík
Ahoj, sice je toto téma naprosto nezáživné a o ničem, stejně mám potřebu se zde vyjádřit, protože toto je jako tisícikoruna na ulici, taky byste ji tam nenechali. Nejprve zmíním to, že jsi našel to video. Zaprvé blahopřeji, že jsi našel video, které jsem s Miserym probíral snad rok a půl zpátky, rád jsem si ten začátek pustil znova, jelikož videa o Minecraftu mě osobně neberou, ale ten začátek je nejlepší, páč tam Fimlar čte ten Miseryho vzkaz :D Zadruhé, každý má rád někoho jiného, ty Fimlara nemáš rád, já ho také nemusím, ale netvrdím o něm, že je "trouba co neumí mc", neviděl jsem žádné jeho video do konce. Ale když se proslavil Minecraftem, tak to je vážně takový trouba jak tvrdíš? Já bych řekl, že ne. Protože ať se proslavíš čímkoliv, musí to být něco co jsi dokázal. A on evidentně něco dokázal, když je známý. Zatřetí, proč by si kvůli toho měl Misery měnit nick? Je snad trapné nebo protizákonné být v něčím videu zmíněn? Misery evidentně Fimlara rád má a chtěl mu udělat radost tou mapou, proto ji udělal. Fimlar ji ani vydat nemusel, to bylo přeci na něm. Začtvrté, podle mě toto celé děláš z toho důvodu, že Misery se v tom tvém ať už jakkoliv napsaném všeobecném tématu o CM nějak negativně vyjádřil k tobě. Tak ty ses ho pokusil ztrapnit, což se ti asi ve tvých očích povedlo, ale v mých očích a jistě i v očích dalších jsi se pouze ukázal jako člověk, co proti Miserymu vlastně nic pohoršujícího nemá, jen šel na YT, napsal "Misery96", viděl video s tím názvem, zkopíroval odkaz a dal ho sem. Miserymu jsi tímto nijak neublížil, jak jsi asi plánoval. Ode mě vše, Dykeš. :-D

Misery96

Dark Lord of the Sith
Jo a ještě dodám.. Když se budeš snažit.. Najdeš tam i můj LP, který výšel měsíc na to... Hodně štěstí kamaráde :)

Murka

Velmi známý člen
Ale vážně.

Já dneska našel na YT video pro autistické děti, kde jezdí nějaká autíčka a ma to délku deseti minut. A? Nikomu to taky necpu.
Proč by se měl stydět, že Fimlarovi postavil mapu? Proč by vůbec měl říkat, že to neudělal?

Z čeho se mu nepodaří vykroutit a proč by si měl měnit nick?

Pls odpovědi, postrádám smysl existence tohoto příspěvku.

NeonCreeperCZE

氖N E O N氖
Jo super.. Dozvěděl jsem se buďto něco co vím anebo mě je to absolutně u zadečku.. Promiň kámo ale takový příspěvek je opravdu k ničemu.. :emoji_grimacing:

Silverfish003

Aktivní člen
Opravdu? Videa jsem si pouštěl úplně náhodně a byl jsi mi celou tu dobu s prominutím ukradenej. Byl bych na tebe málem zapomněl kdyby na mě toto video nevyskočilo

Silverfish003

Aktivní člen
Pls odpovědi, postrádám smysl existence tohoto příspěvku.
Tak postrádej mě to je jedno.
Zadruhé, každý má rád někoho jiného, ty Fimlara nemáš rád, já ho také nemusím, ale netvrdím o něm, že je "trouba co neumí mc"
Když si myslí něco že nejde, svádí to na autory a většinou to jsou příšerný blbosti jako třeba neví že se tulipán dá položit na hlínu
Jo super.. Dozvěděl jsem se buďto něco co vím anebo mě je to absolutně u zadečku.. Promiň kámo ale takový příspěvek je opravdu k ničemu.. :emoji_grimacing:
A ten tvůj komentář je taky k ničemu
Jo a ještě dodám.. Když se budeš snažit.. Najdeš tam i můj LP, který výšel měsíc na to... Hodně štěstí kamaráde :emoji_slight_smile:
Budu hledat "kamaráde"
Wtf kdo to je Fimlar
YouTuber

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Tak postrádej mě to je jedno.

Když si myslí něco že nejde, svádí to na autory a většinou to jsou příšerný blbosti jako třeba neví že se tulipán dá položit na hlínu

A ten tvůj komentář je taky k ničemu

Budu hledat "kamaráde"

YouTuber
Já z tebe začnu chcát krev.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.