Ahoj, sice je toto téma naprosto nezáživné a o ničem, stejně mám potřebu se zde vyjádřit, protože toto je jako tisícikoruna na ulici, taky byste ji tam nenechali. Nejprve zmíním to, že jsi našel to video. Zaprvé blahopřeji, že jsi našel video, které jsem s Miserym probíral snad rok a půl zpátky, rád jsem si ten začátek pustil znova, jelikož videa o Minecraftu mě osobně neberou, ale ten začátek je nejlepší, páč tam Fimlar čte ten Miseryho vzkaz
Zadruhé, každý má rád někoho jiného, ty Fimlara nemáš rád, já ho také nemusím, ale netvrdím o něm, že je "trouba co neumí mc", neviděl jsem žádné jeho video do konce. Ale když se proslavil Minecraftem, tak to je vážně takový trouba jak tvrdíš? Já bych řekl, že ne. Protože ať se proslavíš čímkoliv, musí to být něco co jsi dokázal. A on evidentně něco dokázal, když je známý. Zatřetí, proč by si kvůli toho měl Misery měnit nick? Je snad trapné nebo protizákonné být v něčím videu zmíněn? Misery evidentně Fimlara rád má a chtěl mu udělat radost tou mapou, proto ji udělal. Fimlar ji ani vydat nemusel, to bylo přeci na něm. Začtvrté, podle mě toto celé děláš z toho důvodu, že Misery se v tom tvém ať už jakkoliv napsaném všeobecném tématu o CM nějak negativně vyjádřil k tobě. Tak ty ses ho pokusil ztrapnit, což se ti asi ve tvých očích povedlo, ale v mých očích a jistě i v očích dalších jsi se pouze ukázal jako člověk, co proti Miserymu vlastně nic pohoršujícího nemá, jen šel na YT, napsal "Misery96", viděl video s tím názvem, zkopíroval odkaz a dal ho sem. Miserymu jsi tímto nijak neublížil, jak jsi asi plánoval. Ode mě vše, Dykeš. :-D