• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

enzeus_anx

stejně jsem vás neměl rád :D
Takže, Mercy, vím, že píšu pozdě, ale to je fuk. V AT jsi vydržel dost dlouho a za tu dobu jsi stihl pomoci spoustě hráčům, hoodně jich potrestat. Jako by to bylo včera, když jsme blbli v zelené na skyblocku.
Super vzpomínky <3
Byl jsi jeden z nejvíce zapamatovatelných členů. Na tebe zapomenout je stejné, jako zapomenout na kus craftmanie.
cssc
Pochybuji, že jsi to vůbec četl. Mercy není holka.

Byl jsi dobrej Admin
Byl jeden z nejlepších.

Matrx

Člen
Takže, Mercy, vím, že píšu pozdě, ale to je fuk. V AT jsi vydržel dost dlouho a za tu dobu jsi stihl pomoci spoustě hráčům, hoodně jich potrestat. Jako by to bylo včera, když jsme blbli v zelené na skyblocku.
Super vzpomínky <3
Byl jsi jeden z nejvíce zapamatovatelných členů. Na tebe zapomenout je stejné, jako zapomenout na kus craftmanie.
cssc

Pochybuji, že jsi to vůbec četl. Mercy není holka.

Byl jeden z nejlepších.
Veď som napísal ADMIN(KA :)

Brumikosaurus

Prostě ten Brumík.
Mercy byl jsi muj nejoblíbenější admin ale v mém srdíčku zůstaneš jako kamarád vždy když byl problém poradil si přeji hodně štěstí a zdraví do života
-Někdy zajdem na Brumíka ok?
PS: Dlužim ti Brumíka na dobrou náladu

Alinek

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooOOOOOOOOOOOO
Jinak proč všichni dělaj jako kdyby si právě odinstaloval celej počítač a zahodil ho
do popelnice?
("GL v reálu")
Jaj lidi, neodchází na dobro. XD
Jinak jen odešel z AT tak jako jsem já odešel ze serveru, (IP BAN) takže vůbec nechápu proč adminům všichni hned všechno přejou.
Jinak docela je smutné že si všichni myslí že jen proto že se člověk chová <17 tak hned předpokládaj že mu je 7 - 12... Ale to už je off.

Krosta8

Prostě Keighto
Tak dlouho mimo CM a ještě mě někdo označí, oh, děkuji Ti @MercyCZ
Pamatuji si ty časy, kdy ještě TeamSpeak na Craftmanii existoval, nezapomenu.
Nyní jsme již každý někde jinde, ale vzpomínky zůstávají :emoji_hugging:

Dost té sentimentality :emoji_smiley:
Byl jsi dobrý admin, však víš, jak to je a ještě se uvidíme :emoji_nerd::emoji_relieved:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.