• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
na survivale som dostal ban na 3 dni za kazenie ekonomiky.. vraj som bugoval shop.. mal som z toho tak 10K ani to nie.. a je to chyba majtela shopu... ma si dať pozor na ceny ake určuje :) + to bugobalo viac ako polka serveru... nechapem prečo iba ja mam ban :)

kapr20

rybiška
Blbec blbcem zůstane...Sám majitel ti dál šanci abys řekl pravdu... Lhál si mu tak to vyřešil tak jak mě... Ale je divné, že si nikoho nenahlasil když si věděl, že dělá proti pravidlům.

Pravidla které si porušil:
  • Neznalost pravidel nijak neomlouvá!
  • Hráč je povinen respektovat vedení serveru.
  • Hráč je povinen nahlásit konání jiného hráče, pokud je v rozporu se zde uvedenými pravidly. Pokud tak neučiní a bude to prokázáno, bude mu udělen ban stejně jako hráči, který pravidla porušil.
  • Majitel serveru jakožto vlastník si nárokuje právo smazat kohokoliv ze serveru bez udání důvodu v případě, že daný hráč aktivně porušuje pravidla, chová se nevhodně a jiné metody v rámci urážení/seskupování. V případě, že k tomuto kroku dojde, Majitel není nijak povinen vykazovat informace a nelze se nijak odvolat, jelikož se jedná o jeho server.
  • Je zakázáno lhát adminům či jiným osobám pověřeným vedením serveru.
  • Je přísně zakázáno využívat jakýchkoliv bugů na serveru. Pokud se vyskytne jakýkoliv glitch k získání peněz, op itemů, hlav, klíčů apod, hráči jsou povinni okamžitě nahlásit daný problém.

ja som neklamal v ničom. Vravel som že som pár money z toho bugol :emoji_slight_smile: + ako som ich mal nahlasit ako ? ked ich tam bolo tak 10 naraz ?

Murka

Velmi známý člen
ja som neklamal v ničom. Vravel som že som pár money z toho bugol :emoji_slight_smile: + ako som ich mal nahlasit ako ? ked ich tam bolo tak 10 naraz ?
Odpověděl jsi na jednu věc, ale co takhle obhájit ostatní porušená pravidla?:))
Jak Kapr řekl, máš povinnost nahlásit majitelé shopu za ničení ekonomiky, ale jelikož jsi to neudělal, dostal jsi také trest.

Dawlin

Člen
Ahoj, dostal jsem také stejný ban za stejnou věc. Chtěl bych dostat dukaz, že jsem "bugoval". Screen nebo tak. Dík

Murka

Velmi známý člen
Ahoj, dostal jsem také stejný ban za stejnou věc. Chtěl bych dostat dukaz, že jsem "bugoval". Screen nebo tak. Dík
Věděl jsi o tom shopu?
Hádám, že Wejkik má nějakou historii transakcí. Pokud tam bylo, že sis tam něco kupoval, tak jsi nejen porušil pravidlo o tom, že musíš nahlásit hráče, ale i to, že jsi toho zneužil.
+ důvod banu "...zvrzeni ze o nicem nevi..." lhaní AT.

Dawlin

Člen
Věděl jsi o tom shopu?
Hádám, že Wejkik má nějakou historii transakcí. Pokud tam bylo, že sis tam něco kupoval, tak jsi nejen porušil pravidlo o tom, že musíš nahlásit hráče, ale i to, že jsi toho zneužil.
+ důvod banu "...zvrzeni ze o nicem nevi..." lhaní AT.
Kde je ale napsáno, že je to bug ? Co když to tak Wake chtěl ? Není moje věc řešit to, jestli je to bug a chyba majitele nebo to tak nastavil schválně :) Proto náš ban je bezdůvodný a tímpádem si i budu stěžovat na Admina, který mi ho dal

Dawlin

Člen
A to nepočítám ani to, že byl majitel sprostý a nebyl schopnej přijmout svoji chybu a omluvit se serveru :) Nevěděl jsem, že je až tak moc neschopný.

Murka

Velmi známý člen
Dostanu teda ten dukaz ? nebo není nic a ban je tedy bezdůvodný "protože Membr řekla" ?
Vedení není povinno předkládat důkazy.
Jinak nevím, jak si představuješ bug, ale příliš levný/drahý shop je také bug v ekonomice.

kapr20

rybiška
A to nepočítám ani to, že byl majitel sprostý a nebyl schopnej přijmout svoji chybu a omluvit se serveru :emoji_slight_smile: Nevěděl jsem, že je až tak moc neschopný.
Takovému cypovi co narušuje ekonomiku umyslně a ještě má kecy jako ty tak měl dát rovnou permaban a byl by klid

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.