• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

RainyJohnn

                          
Do detailů jsem ti ten skin nevyřízl a taky jsem říkal že nejsem profi grafik. Max. ti vyměním tu zářicí žlutou za bílou. Pokud si myslíš že to dokážu udělat dokonale, tak se mýlíš.
Nosil by jsi hnusnou, odbytou, odfláklou práci za banner? Asi ne co.

Vexory_27

Velmi známý člen
Takže @Itz_Patrik_CZ banner máš hotový, dofám že budeš patřit do skupiny těm co se to líbí.

Trygljj.jpg

Nosil by jsi hnusnou, odbytou, odfláklou práci za banner? Asi ne co.
@RainyJohnn
Miluju tyhle typy hráčů, co chtějí všechno od ostatních dokonalé zadarmo a pak ještě mají debilní kecy že je to odfláknuté, jestli se chceš hádat , klidně, ale ne tady, hezky na serveru craftmania. Aspoň že je tu pár skromných hráčů, co mají pochopení.

pavuk598

Aktivní člen
Namiesto toho, aby ste mu boli vďační za to, že sa snaží, tak sa mu vkuse iba vysmievate, asi nie ste normálni. Pretože vždy sa nájdu takí ľudia, ktorí ani nevedia, čo robiť a preto sa druhým iba smejú... Je to trápne...

RainyJohnn

                          
Namiesto toho, aby ste mu boli vďační za to, že sa snaží, tak sa mu vkuse iba vysmievate, asi nie ste normálni. Pretože vždy sa nájdu takí ľudia, ktorí ani nevedia, čo robiť a preto sa druhým iba smejú... Je to trápne...
Jako fakt? Promiň ale ty bannery má do 30minut..

RainyJohnn

                          
:emoji_wink: Dobre, ale aspoň niečo, skús urobiť ty niečo také, chcel by som to vidieť. :emoji_wink:
Já to nezkusím, ani nechci. Ale nejsem jak dotyčný, který si myslí, že ty jeho bannery jsou krásný, jako fakt, s prominutím, já bych se to styděl dát za podpis.. Ale snaha se cení, to je jasný ;);););););;);)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.