Ty máš co říkat VecktusiVkuse máš něco proti Robine, už nechej na pokoji lidi, jak kdyby ty jsi postavil něco lepšího, udělej ty něco a zjistíme kdo vše kritizoval
Ne ale jde o to, že asi před půl rokem se tu řešil nějakej Robin, že to jsem já nebo co a kvůli něčemu mě pošpinili a všechno hodili na mně a já jsem do dnes nepochopil o co se jedná.Ty máš co říkat Vecktusi
http://prntscr.com/jh858l tho yoNe ale jde o to, že asi před půl rokem se tu řešil nějakej Robin, že to jsem já nebo co a kvůli něčemu mě pošpinili a všechno hodili na mně a já jsem do dnes nepochopil o co se jedná.
Argumentoval jsem ti důkazem a je mi v celku jedno či to vezmeš jako debil nebo jak modurej člověk. Tvá IP se zhoduje holt, i mě říkají Vecktus a budeš si tím muset projít, tvůj problém, že tvůj ,,brácha" dělal bordel a smutné je, že on už teď nehraje a je moudré si požádat u waka aby ti zmenil nick. Někdy uvažuj co uděláš, jakej dement by měnil nick svému bratrovi na PCKámo ty si teda případ :emoji_slight_smile: I tohle jsem odůvodnil.. Já totiž všechno řeším za bráchu :emoji_slight_smile: aha že.. Klidně se podívej třeba na MCsearch.. nebo tak něco.. Proč bych měl 2 originálky :emoji_slight_smile: RobinHoodCZ a Walder_
A co ? Že máš 2 originálky ? Můžeš to použít na odškodnění tvé zlé pověsti. I tak pravda se jednou ukáže.Kámo ty si teda případ :emoji_slight_smile: I tohle jsem odůvodnil.. Já totiž všechno řeším za bráchu :emoji_slight_smile: aha že.. Klidně se podívej třeba na MCsearch.. nebo tak něco.. Proč bych měl 2 originálky :emoji_slight_smile: RobinHoodCZ a Walder_
Tak něco k tomu dodám.. Je jasné, že se IP shoduje, když jsme oba ve stejném baráku .. Navíc ještě mi není tolik, abych si zbytečněl kupoval MC navíc.. Rodiče by to ani nedovoliliA co ? Že máš 2 originálky ? Můžeš to použít na odškodnění tvé zlé pověsti. I tak pravda se jednou ukáže.
To ti je jako 10 nebo proč si nemůžeš "něco" koupit bez svolení rodičů? Chápu kdyby jsi to utrácel za cigarety alkohol nebo taaak, ale ty si nemůžeš koupit Mc? Vážně? :emoji_rolling_eyes::emoji_thinking:Tak něco k tomu dodám.. Je jasné, že se IP shoduje, když jsme oba ve stejném baráku .. Navíc ještě mi není tolik, abych si zbytečněl kupoval MC navíc.. Rodiče by to ani nedovolili :emoji_smiley:
To nemáš 20 euro na to aby jsi si koupil jeden minecraft ? Sorry ale ten tvůj brácha nehrá minecraft nebo co ?či hrá aj on za Walder ? Priznal jsi sa na GayTeam forku, že jsi Robin_HoodTak něco k tomu dodám.. Je jasné, že se IP shoduje, když jsme oba ve stejném baráku .. Navíc ještě mi není tolik, abych si zbytečněl kupoval MC navíc.. Rodiče by to ani nedovolili :emoji_smiley:
Ne spíš jde o to, proč bych si tu danou věc měl kupovat dvakrát, když už to mám ? To by mi nedovoliliTo ti je jako 10 nebo proč si nemůžeš "něco" koupit bez svolení rodičů? Chápu kdyby jsi to utrácel za cigarety alkohol nebo taaak, ale ty si nemůžeš koupit Mc? Vážně? :emoji_rolling_eyes::emoji_thinking:
No brácha teď přestal hrát a na konkurenci jsem hrál jen nějakou dobuTo nemáš 20 euro na to aby jsi si koupil jeden minecraft ? Sorry ale ten tvůj brácha nehrá minecraft nebo co ?či hrá aj on za Walder ? Priznal jsi sa na GayTeam forku, že jsi Robin_Hood