• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

JE TO KRASA JAK MINULE?

• NE, PUGLAND BYL LEPSI

Votes: 2 7.4%
  • NE, JE TO STEJNE BLBY JAK PUGLAND

Votes: 2 7.4%
  • ANO, JE TO KRASNEJSI

Votes: 3 11.1%
  • JE TO TA NEJVETSI KRASA VSECH KRAS

Votes: 5 18.5%
  • JE TO STEJNE KRASNY JAKO PUGLAND

• KRASA

Votes: 7 25.9%
  • DOKONALOST

Votes: 4 14.8%
  • fui

Votes: 10 37.0%
  • JE MI VAS LITO TAK VAM DAM TOHLE

• Total voters
    27
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Walder_

Velmi známý člen
Sudden_n asi si neviděl moje vyjádření, že ? Koukni se na něj a pak mi tu nepiš tyto pičovinky prosímtě :emoji_wink: Ještě naposledy.. Já Robin nejsem a nikdy jsem nebyl.

Walder_

Velmi známý člen
Ty máš co říkat Vecktusi
Ne ale jde o to, že asi před půl rokem se tu řešil nějakej Robin, že to jsem já nebo co a kvůli něčemu mě pošpinili a všechno hodili na mně a já jsem do dnes nepochopil o co se jedná.

Walder_

Velmi známý člen
Kámo ty si teda případ :) I tohle jsem odůvodnil.. Já totiž všechno řeším za bráchu :) aha že.. Klidně se podívej třeba na MCsearch.. nebo tak něco.. Proč bych měl 2 originálky :) RobinHoodCZ a Walder_

Sudden_n

Aktivní člen
Kámo ty si teda případ :emoji_slight_smile: I tohle jsem odůvodnil.. Já totiž všechno řeším za bráchu :emoji_slight_smile: aha že.. Klidně se podívej třeba na MCsearch.. nebo tak něco.. Proč bych měl 2 originálky :emoji_slight_smile: RobinHoodCZ a Walder_
Argumentoval jsem ti důkazem a je mi v celku jedno či to vezmeš jako debil nebo jak modurej člověk. Tvá IP se zhoduje holt, i mě říkají Vecktus a budeš si tím muset projít, tvůj problém, že tvůj ,,brácha" dělal bordel a smutné je, že on už teď nehraje a je moudré si požádat u waka aby ti zmenil nick. Někdy uvažuj co uděláš, jakej dement by měnil nick svému bratrovi na PC

Sudden_n

Aktivní člen
Kámo ty si teda případ :emoji_slight_smile: I tohle jsem odůvodnil.. Já totiž všechno řeším za bráchu :emoji_slight_smile: aha že.. Klidně se podívej třeba na MCsearch.. nebo tak něco.. Proč bych měl 2 originálky :emoji_slight_smile: RobinHoodCZ a Walder_
A co ? Že máš 2 originálky ? Můžeš to použít na odškodnění tvé zlé pověsti. I tak pravda se jednou ukáže.

Walder_

Velmi známý člen
A co ? Že máš 2 originálky ? Můžeš to použít na odškodnění tvé zlé pověsti. I tak pravda se jednou ukáže.
Tak něco k tomu dodám.. Je jasné, že se IP shoduje, když jsme oba ve stejném baráku .. Navíc ještě mi není tolik, abych si zbytečněl kupoval MC navíc.. Rodiče by to ani nedovolili :D

No_Skill_CZ

Aktivní člen
Tak něco k tomu dodám.. Je jasné, že se IP shoduje, když jsme oba ve stejném baráku .. Navíc ještě mi není tolik, abych si zbytečněl kupoval MC navíc.. Rodiče by to ani nedovolili :emoji_smiley:
To ti je jako 10 nebo proč si nemůžeš "něco" koupit bez svolení rodičů? Chápu kdyby jsi to utrácel za cigarety alkohol nebo taaak, ale ty si nemůžeš koupit Mc? Vážně? :emoji_rolling_eyes::emoji_thinking:

Sudden_n

Aktivní člen
Tak něco k tomu dodám.. Je jasné, že se IP shoduje, když jsme oba ve stejném baráku .. Navíc ještě mi není tolik, abych si zbytečněl kupoval MC navíc.. Rodiče by to ani nedovolili :emoji_smiley:
To nemáš 20 euro na to aby jsi si koupil jeden minecraft ? Sorry ale ten tvůj brácha nehrá minecraft nebo co ?či hrá aj on za Walder ? Priznal jsi sa na GayTeam forku, že jsi Robin_Hood

Walder_

Velmi známý člen
To ti je jako 10 nebo proč si nemůžeš "něco" koupit bez svolení rodičů? Chápu kdyby jsi to utrácel za cigarety alkohol nebo taaak, ale ty si nemůžeš koupit Mc? Vážně? :emoji_rolling_eyes::emoji_thinking:
Ne spíš jde o to, proč bych si tu danou věc měl kupovat dvakrát, když už to mám ? To by mi nedovolili

Walder_

Velmi známý člen
To nemáš 20 euro na to aby jsi si koupil jeden minecraft ? Sorry ale ten tvůj brácha nehrá minecraft nebo co ?či hrá aj on za Walder ? Priznal jsi sa na GayTeam forku, že jsi Robin_Hood
No brácha teď přestal hrát a na konkurenci jsem hrál jen nějakou dobu

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.