• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Robíte už banner?:D

• Total voters
    28
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Farman52

Aktivní člen
tak já už jsem taky hotov ale nevím jak to z Gimpu sem poslat :emoji_frowning: nejde to

//edit: už vím asi..

Farman52

Aktivní člen

tak.. sice nic moc ale práci jsem si stím dal.. do TOP 3 se určitě nedostanu ale mně to je jedno :)

btw. Vrodrrr to má mega hezké :emoji_slight_smile:

Vexory_27

Velmi známý člen
Jak jsi jednou odemě chtěl ten banner, tak jsem ho konečně našel, jen jsem udělal pár změn.
@Vrodrrr super banner, mám se od koho učit. xd
Slime.jpg

Lochneská příšerka utočí

Avatar by Vrodrrr, banner too :D
:emoji_astonished: Vrodrrr si v suťaži!!! :emoji_smiley: Ale bez toho Dreams Come True... :emoji_smiley: Bez toho sa mi to páči viacej :emoji_smiley: :emoji_astonished: Vexory si tiež v suťaži :D

Lochneská příšerka utočí

__Varovanie__ :D Už idem vyhlásiť suťaž ako dokončenú vďaka Vrodrr :D Ale stále môžete posielať bannery aby ste sa dostali na caslicity.webnode.cz/sutaze :D (Nebude to len po 9. ale čím viac bannerov tým viac miest pridám :D, lebo som milí tak tam dám aj tie vaše kresby :D)

Lochneská příšerka utočí

A na Discord ti napíasť nemôžem :D Lebo Discord mi neposlal Verification Email, a to som menil mail už 7x a klikol na tlačítko Resend asi Milion X, už je to tak 2 Mesiace a štve ma to :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.