Toto je internet chlapečku, mám možnost si veřejně projevovat, co chci, dokud to neporušuje zákony. Je moje rozhodnutí, jak si to napíšu.,,proč odcházet v dobrém?” třeba proto abychom na tebe i my vzpomínali v dobrém, někdy je lepší svůj názor neprojevovat. dnes měl náš učitel strašné triko, a řekl jsem mu to? ne, existuje totiž nějaká slušnost
Zvýraznil som ti to, lebo sa chcem k tejto časti vyjadriť. Ja, mám názor. Môj názor prezentujem verejne, keďže to tak cítim. Chceš tým povedať, že pretože mám rozdiely názor od teba, znamená to že nie som už v pohode alebo som zlý človek?@JacobSK_ - Byl jsi fajn týpek, ale bohužel týpci tvého věku si stojí za názorem, za kterým si stojíš teď, nebudu ti nutit názor staších lidí na Vrodrra.
Pro mě jsi něco jako neutral, ale napsal jsem tě tam. Rozhodoval jsem se nad tím cca. 15 minut, zda tě tam napíšu. Přece jen pro mě něco znamenáš a možná bych tě i za takový rok v CM AT rád viděl.Zvýraznil som ti to, lebo sa chcem k tejto časti vyjadriť. Ja, mám názor. Môj názor prezentujem verejne, keďže to tak cítim. Chceš tým povedať, že pretože mám rozdiely názor od teba, znamená to že nie som už v pohode alebo som zlý človek?
Samozrejme prajem tebe, aj tvojmu serveru, aby sa mu len darilo, keďže idem príkladom pre CM ľudí, aby si si o nich nemyslel že sú ovce bez mozgu a nevedia čo sa patrí.
-Džejkob
Tobě vadí jen ten hate tich lidí, které máš rád a snažíš se je zastat ikr. Je to MŮJ souhrn 3 let na CraftManii. Takže i MŮJ příspěvek, který jsem si JÁ napsal podle toho, jak to vidím.,,toto je internet chlapečku, mám možnost si veřejně projevovat, co chci, dokud to neporušuje zákony”
no, možnost máš, nepíšu že ne, ale slušnost platí i na internetu, a tak si myslím že si se mohl rozloučit jiným způsobem
No, co ti budu povídat, je tady pár věcí, které by mě zajímali, nebo nedávájí smysl. Jedna z nich se týká i tvého serveru, sorry.Pokud někdo chce vypsat moje špatné vlastnosti, které se netýkají Andy nebo mého serveru, s chutí do mě. Samozřejmě vše ustojím.
Začal bych teda například u toho tvého serveru. Sám víš, že SC si pamatuji ještě jako Blockmanii, byl jsem i na serverech, co byli předtím, jen si už nepamatuji ten název. Discord SC jsem taky zažil od začátků. Stejně na ten Discord dostanu ban s tím, že tam stejně akorát očumuju (koukal jsem tam většinou jenom když mi vyskočilo upozornění ok) a zjistím, že podle tebe zřejmě nejsem normální. Pokud se nepletu, tak jsi psal, že normální lidi z CM AT jsi tam nechal. Ano, rejpal jsem do tvého serveru, ale ne takovým způsobem, jako ty rejpeš do CM. Když se mě někdo ať už v DM, nebo hovoru zeptal na názor na SC, vždy jsem mu odpověděl. Nikde jsem nedělal příspěvky, či statusy o tom, co je na SC podle mě špatně. Když se mi něco na tvém serveru nelíbilo, ať už to byl člen AT, nebo nějaká věc, měl jsi to většinou u zadku. Hlavně, že CM za to hejtíš. Chápu, nějaká doba to je, mohl jsi se za tu dobu změnit, ale jde o ten princip. Nadáváš neustále na něco, co jsi sám dělal/děláš. Například narážky na to, že Sepimu je 15. A hele, teď narážíme na to, že hodnotíš jen lidi, které dobře znáš. Kdyby jsi Sépiho dobře znal, tak víš, že už někdy v říjnu mu bude 17. Na webu má špatný věk. Stejně jsi ho hodnotil. Dále by mě zajímalo, jaký jsem podle tebe já, že jsem si vysloužil ten ban na Discordu. Pokud vím, nikdy jsme se nehádali. V momentech, kdy jste se hádali v té Kecarne, já tam fakt nebyl. A stejně mám ban s tím, že nejsem normální a CM AT co jsem tak pochopil asi kazím. Teď se vrátím k tomu Sépiho věku. Je mu skoro 17, dělá hlavního admina, máš kvůli tomu na něj kecy. Tobě je 16 a máš vlastní server. Má někdo kecy na to, že ti je 16 a vlastníš server? Já to tedy nikdy nezaregistroval. Je o cca o rok starší jak ty a máš vyšší pozici než on, na svém serveru. Neustále se tady řeší věk, aktuálně třeba 12 letý Vrodrrr. Píše se, jak dřív byla CM dobrá, že nebyli kidi v AT a AT bylo normální. Tak třeba Fiki, když nastoupil do AT, bylo mu 10. Tizios, tomu bylo 12. Jarko, taky 12. Toky, taky 12. Na další si takhle na rychlo nevzpomenu. Flafymu snad taky bylo 16, když dělal hlavního admina. Ale najednou je to u Sépiho špatně. Podle mě se ten věk v AT až tolik nezměnil, jen to vy, jako komunita řešíte víc.Nehodnotím lidi, které neznám, hodnotím lidi, které znám, na úroveň hodnocení lidí, které neznám jsem se ještě nesnížil.
Však nikoho nehejtí?když už tu končíš, nemohl si odejít v dobrém? opravdu si musel zhejtit deset lidí a mluvit tu o tom jak cm umírá a softcraft je nej?
ok, já jen nejsem pro takovéto veřejné vyjadřování názoru na lidi které nemám rádVšak nikoho nehejtí? :emoji_smiley: Napsal svůj názor a na to má každý právo.
Nejen od tebe, ale o všem tady nemá cenu psát. Chtěl, abychom hlavně řešili jeho špatné vlastnosti, ne jeho server. I když jsem to tady tak nakousul, je to podle mě spíš věc, kterou bych s ním řešil v DM.Ajaj uniklé informace, které jsem standovi dal
Tak to jsme dvaok, já jen nejsem pro takovéto veřejné vyjadřování názoru na lidi které nemám rád :emoji_slight_smile:
Dobré vlastnosti ... dokážeš být upřímný a někdy i laskavý :emoji_nerd:Sepíšu si seznam špatných vlastností... Chci mít přehled (Budu to editovat)
Dobré vlastnosti:
- Velké ego
- Lze mě rozčílit poměrně snadno
- Napište další kdyžtak ^^
- Zatím žádné, sám o nich nevím. ^^
⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊
Tak s tím Vrodrrem uvidíme za půl roku. Uvidíme, kam až ty lži, které vydává povedou. za tu dobu by mohlo z něho vylézt to, že jeho věk je pouze náhodné číslo vygenerované na random.org.
O věku už jsem psal na svém profilu. Nikdy by mě nenapadlo, že všichni budou řešit jestli mi je 13 nebo 14. Ale budiž, už jsem si zažádal o změnu věku, tak by tam snad brzo mělo být 13. A teď k tomu, že se nedokážu ubránit sám a musí se mě zastávat AT. Možná to tak na vás působí, ale důvod proč jsem se nevyjádřil, byl ten protože jsem nechtěl zbytečně rozpoutat ještě větší "hádku" než doposud byla. Samozřejmě jsem se mohl začít bránit a vyjádřit se dřív, ale k čemu by to vedlo?. Už tak na mně na survivalu ICesiumZz_ a iCobaltZz_ dost vyjížděli, přitom jsem jim nic neudělal. Proto jsem se předtím nevyjádřil a počkal si než se situace aspoň trochu uklidní...Aspoň, ať se zachvoá statečně a dá si tam svůj pravý věk, ať dostane od nás aspoň nějakou tu podporu a nenechá se Supportovat od jiných členů AT, kteří se ho snaží zastat, jelikož to sám nedokáže.
Tak do SC AT jsem chtěl jít jen kvůli tomu, že tam byl snajp s jacobem. A ta přihláška na SC vypadá tak jak vypadá, protože jsem jí psal asi 10 minut, jelikož mi bylo jasné že mě stejně určitě nevezmeš. Na CM jsem si s ní dal opravdu záležet. A ta věc s Endy?. Pouze jsme si s tebou s thomem dělali srandu, jen jsi to vzal moc vážně.S Vrodrrrem mám vlastní zkušenosti, jak z toho SC náboru a SC, tak celkově serveru a vyjádřování vůči mně, když jsem začal chodit s Andy.
To je přesně to o čem jsem psal, kdybych se vyjádřil už dříve akorát bych si tím přihoršil. Jelikož Cesium a Cobalt si myslí že mají vždy pravdu a nedokážou respektovat pravidla a můj názor na danou věc. Nemělo smysl se vyjadřovat... Né že by to teď smysl mělo, ale když vidím co se tu o mně píše ...Lidé ve stejném věku či stejnou myslí se ho snaží zastat, bohužel se to tím ještě přihoršuje, protože se nedokáže postavit lidem, což by podle mě mohl člen AT umět.
Myslím, že by si proto neměl hodnotit mě. Prohodili jsme spolu pár vět a tím to končilo.Nehodnotím lidi, které neznám, hodnotím lidi, které znám, na úroveň hodnocení lidí, které neznám jsem se ještě nesnížil.