• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Lukres89

Člen
Ahoj když jsme tu začil tak jsem si kupoval Gold VIP napořád chci se zeptat proč ho ted nemám?

děkuji a odpoved
S pozdravem
Lukres89

Lukres89

Člen
Zdravím,

Myslel jsem ,že když si zakoupím PERMA VIP ,že mi vydrží navždy a né do prvního Wipu. To je jako kdybych si koupil nějaký program ve kterém jsem pracoval rok potom jsem rok třeba ten program nepoužíval protože nebyla příležitost a po roce ho zase zapnu a napiše mi to že si ho musím koupit znova.

To znamená že když si někdo koupí tzv. PERMA VIP ,že tak není úplně perma jen do té doby dokud tu nebude WIPE jestli to teda chápu dobře? Mohli jste aspoň napsat Email o změně v pravidlech jak už to býva zvykem.

Děkuji za odpověď
S pozdravem a přáním hezkého dne
Lukres89

_Pyotr

Velmi známý člen
Ahoj,
Povím ti to takto: To, že jsi neměl čas BÝT na serveru, to chápu, ale podívat se jednou za čas na web, nebo na discord zase tak časově obtížné být nemůže. Jak bylo zmíněno, tak VIP se VRACELO, což znamená, že každý, kdo si o něj POŽÁDAL, tak ho má zpátky, ve formě Emerald VIP.

To znamená že když si někdo koupí tzv. PERMA VIP ,že tak není úplně perma jen do té doby dokud tu nebude WIPE jestli to teda chápu dobře? Mohli jste aspoň napsat Email o změně v pravidlech jak už to býva zvykem.
Když si koupíš perma VIP a nastane podobný celkový Wipe (nebo reset serveru), tak vždy bude možnost požádat o náhradní VIP (tehdy Emerald vip). Všude bylo napsáno o resetu, téma na webu, nebo ukázka na discordu http://prntscr.com/n2b352.

S pozdravem,
_Pyotr

Lukres89

Člen
Ahoj,

Takže jinými slovy mi to VIP ikdyž jsem za něj ZAPLATIL nevratíte? neměl jsem čas sledovat web ani cokoliv jiného.

ItzMinotaur

Velmi známý člen
Ahoj,

Takže jinými slovy mi to VIP ikdyž jsem za něj ZAPLATIL nevratíte? neměl jsem čas sledovat web ani cokoliv jiného.
Ahoj, áno, VIP sa už nevracia. Osobne si ale myslím, že ak by ti na CM záležalo, tak by si si niečo, ako prevod svojho VIP nenechal prepadnúť a ujsť.

Lukres89

Člen
Ahoj,

Na CM mi záleželo ,ale pokud je takový problém tak tu kvůli pár korunám které by vás asi mohli bolet nebudu dělat povyk a klidně si je nechte :)

Přeji tedy pěkný zbytek večera.

S pozdravem
Lukres89

lyfe

anarchic
Nemám pocit, že by každý z AT mal písať všetkým hráčom vtedy vlastniacim VIP, aby si ho dali nahodiť back. Od toho tu bolo téma. Od toho tu je web.
Já neříkám každý z AT Xd Stačila by zpráva na emaily hráčů registrovanýchna webu. Teda, tak to aspoň chodí na většine serverů. Ono je těžký se dívat furt na web, jestli náhodou není nějaké téma o převodu, když už je to tu nějakou dobu poměrně mrtvé (avšak neříkám že úplně).

Lukres89

Člen
Ahoj,

Jak jsem psal v předchozím příspěvku nejde mi o peníze, pokud jich má CM málo a asi má tak ať si je klidně nechá jde mi spíše o princip, že jsem nedostal email ani nic podobného.
Dělá to celkem pěkný jméno serveru :) Upřímně lituji těch co si to tzv. PERMA VIP koupí a potom za rok dva se budou divit že ho nemají.
Hold každý nějak vydělává, spíš bych to pojmenoval ROČNÍ VIP

S pozdravem
Lukres89

ItzMinotaur

Velmi známý člen
Ahoj, možno to tak vnímaš, ale menil sa celý VIP systém. S ním prišli nové VIPká a výhody. Možno to bolo zle "propagované", ale myslím si, ako som už písal, že ak by si sledoval trochu CM, vedel by si o tom. A naviac samé 2. a 3. pravidlo v sekcii pravidiel "VIP" hovorí: Vyhrazujeme si právo na jakoukoliv okamžitou změnu výhod VIP. Vyhrazujeme si právo na odebrání VIP bez udání důvodu."

S pozdravom ItzMinotaur.

Lukres89

Člen
Ahoj,

Úplnou náhodou jsem našel pár screenshotu aji jsem pro vás každé dvě hodky hlasoval možná to byla chyba...
49429
49430
49431

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.