Když si koupíš perma VIP a nastane podobný celkový Wipe (nebo reset serveru), tak vždy bude možnost požádat o náhradní VIP (tehdy Emerald vip). Všude bylo napsáno o resetu, téma na webu, nebo ukázka na discordu http://prntscr.com/n2b352.To znamená že když si někdo koupí tzv. PERMA VIP ,že tak není úplně perma jen do té doby dokud tu nebude WIPE jestli to teda chápu dobře? Mohli jste aspoň napsat Email o změně v pravidlech jak už to býva zvykem.
Ahoj, áno, VIP sa už nevracia. Osobne si ale myslím, že ak by ti na CM záležalo, tak by si si niečo, ako prevod svojho VIP nenechal prepadnúť a ujsť.Ahoj,
Takže jinými slovy mi to VIP ikdyž jsem za něj ZAPLATIL nevratíte? neměl jsem čas sledovat web ani cokoliv jiného.
By si nenechal ujít, kdyby o tom věděl, že.Ahoj, áno, VIP sa už nevracia. Osobne si ale myslím, že ak by ti na CM záležalo, tak by si si niečo, ako prevod svojho VIP nenechal prepadnúť a ujsť.
Nemám pocit, že by každý z AT mal písať všetkým hráčom vtedy vlastniacim VIP, aby si ho dali nahodiť back. Od toho tu bolo téma. Od toho tu je web.By si nenechal ujít, kdyby o tom věděl, že.
Já neříkám každý z AT Xd Stačila by zpráva na emaily hráčů registrovanýchna webu. Teda, tak to aspoň chodí na většine serverů. Ono je těžký se dívat furt na web, jestli náhodou není nějaké téma o převodu, když už je to tu nějakou dobu poměrně mrtvé (avšak neříkám že úplně).Nemám pocit, že by každý z AT mal písať všetkým hráčom vtedy vlastniacim VIP, aby si ho dali nahodiť back. Od toho tu bolo téma. Od toho tu je web.
Na nicku Lukres89 není evidován žádný nákup