• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MikeER

Aktivní člen
Dobrý den,
Hráč _PvPQuartzPvP_ dnes na spawnu pořádal FAKE event o elytry. Zaprvé: uspořádal kruh, do kterého to "jakože" hodil, ale přitom ji měl stále u sebe. Zadruhé: Napsal "Kdo mi jako první pošle 40k, tak mu hodím elytru." -> Money mu pochopitelně poslalo nespočet lidí, a on nikomu elytru nehodil. SCAMM. Zatřetí: Uspořádal další fakový kruh, kde to znova "jakože" hodil.

Sice nemám moc důkazů, ale věřím, že vám budou stačit komentáře od ostatních scammnutých hráčů.

Přílohy

BlockBusster_2

Nový člen
Ano je to pravda mě si pozval na is a řekl že mám skočit a poslat už po třetí 40k
Potom když jsem skočil ve vzduchu dal /is a portl jsem se na něj napsal že mu spadli elytra do voidu ale ja viděl že tam hodil stone a navic elytra měl v ruce :D

lukashi_sk

Nový člen
Dobrý den,
Hráč _PvPQuartzPvP_ dnes na spawnu pořádal FAKE event o elytry. Zaprvé: uspořádal kruh, do kterého to "jakože" hodil, ale přitom ji měl stále u sebe. Zadruhé: Napsal "Kdo mi jako první pošle 40k, tak mu hodím elytru." -> Money mu pochopitelně poslalo nespočet lidí, a on nikomu elytru nehodil. SCAMM. Zatřetí: Uspořádal další fakový kruh, kde to znova "jakože" hodil.

Sice nemám moc důkazů, ale věřím, že vám budou stačit komentáře od ostatních scammnutých hráčů.
Hrac nickom _PvPQuartzPvP_ je pekny debil a je to pravda ze scamuje a je v tom minister sveta

Krosta8

Prostě Keighto
Ahoj,
Hráč má ban na tři dny, uvidíme, jak to bude pokračovat dál. Peníze jsem vrátil všem, kteří mu je poslali a jemu danou částku sebral. Díky za nahlášení :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.