• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Pixelpuma_CZE

Princezna
Čau! Koukám, že už se pár lidí vyjádřílo na AT, jak aktuální tak minulí. Přišlo mi to celkem zajímavé téma do Off-Topic. :D Tak jo..
@MrTokySK - Neznám, neřeším, bez názoru. :D
@Marki35 - Neznám, neřeším, bez názoru. :D
@ToumanCZ - Neznám, neřeším, bez názoru. :D (Ale ten mix na soundcloudu je boží! :D )
@Soony37CZE - Tebe znám celkem dost dlouho, jsi fajn a pohodovej člověk. :)
@omgmen - Občas mi dost lezeš na nervy, ale jinak jsi fajn. :D
@JobHob - Neznáme se, nemám na něj žádný názor. :p
@SkateQue - Skvělý Admin/Eventer, ať ti to tu dlouho vydrží! (y)
@xBlazeManX - Dobrý admin či eventer. Náš král, nebo co značí ta koruna. :D :D
@PVNST - Pevnost za všechny prachy. BOŽÍ ADMIN! :3
@HappyMouseCZ - Builder skvělý, myslím že spolu vycházíme v dobrém. PS- Nejlepší drak ever. :DD
@BobmanCZ - Skvělý admin/hl. admin, problémy řeší rozumně a snad tu bude ještě dlouho.
@Ccarmel - Naše dobrá Builderka Karamelka a i taková grafička. :DD (yy)
@Flafy_LP - Rozumný admin, nemám k němu co víc říct.
@iSpenCZ - I když se mi poslední dobou zdáš být trochu víc.. prostě jinej, nevím či jen na mě, tak i přesto jako Helper jsi dobrý, a třeba to dotáhneš do Admina. :)
@ItsMatrixCZ - Jo, veverko naše, občas mě ignoruješ, ale jinak boží helper. cc:
@iTz_Jarko - Helper dobrý, na tvůj věk velice rozumný. :)
@kapr20 - Jo, s tebou to je těžký. Na jednu stranu jsi hrozně fajn, a na druhou stranu zase opak. Nevím či to je jen tím že se pořádně neznáme.
@Lokri - Neznáme se, ale jinak fajn.
@Misery96 - Jo, dost lidí tě otravuje (asi včetně mě :D ), jsi náš MuteMan, za co si tě cením, jelikož spamy hrozně špatně snáším. :D
@MrdKev_CZ - MRDkvička, co má ráda malé mrdkvičky... Ale ne, skvělá adminka, buď tu s náma dlouho. :D
@Nedzdo - Neznám, neřeším. Připadáš mi jak přísný, tak fajn. :D
@Nerdy42 - Fajný Helper, vydrž tu s náma. :D
@R3pl1kat0r - Skvělý helper, sice se nijak extra neznáme, ale tak prostě jsi fajn a tečka. :D
@Radiko - Asi můj nejoblíbenější Helper, prostě skvělý, pomáhá atd.. :))
@ScipioCZ - Neznáme se, vůbec se neznáme. :DD
@shadow79 - Jo, náš černoušek, dobrý helper. (yy) :D
@_Watashi_ - Nikdy jsem ji na serveru neviděl, prostě ji totálně neznám. Ale musím pochválit skin. :D
@SpexikEx - Nemám tě rád- ty nemáš rád mě, jsme si vyrovnaný. :)
@SpiritV - Víš moc dobře, že tě nesnáším. Já vím moc dobře, že ty nesnášíš mě. Ale já tebe víc. ^^
@Sprajtiik - Koukám, taková trojice mejch nejvíce neoblíbenejch z AT, a hned za sebou! WOW!
@SpyroSVK - Dráčik náš, co dodat, skvělý lidožravý drak, draci jsou dobří. o_o
@TheStepan177 - Yep, známe se poměrně dlouho, za tvých dávných dob na ByCraftě. Jsi dobrý, ale štve mě že ses mi od dost dlouhé doby neozval..
@xero2000 - Neznám, neřeším, bez názoru. :D
@zuzik92 - Nikdy jsem tě na serveru neviděl, ale jako jestli jsi hlavní adminka tak mě to celkem mrzí. :D Nejstarší z AT. :D
A náš velevážený Majitel @MrWakeCZ - Napsat vše co si o tobě myslím tak jsme tu do zítra. :D Tak zkráceně : Všichni ti moc děkujeme, za úžasný server, jsi moc fajn člověk, takovej menší ignorant co má spoustu práce, ale zároveň srandysta, prostě zkráceně ,,Nejlepší Majitel co si CM mohla dopřát" ccccc:

Jestli tam mám chybu, tak se nedivte, bylo toho moc. :D U těch co mám ,,Nevím, neznám, neřeším. :D" se to možná časem změní. :D A #SorryZaNečekanéOznačení
Děkuji za chvíli pozornosti, toto byl zároveň můj první příspěvek na fórku. :) Zatím!
Upraveno 13.10 2015 18:23

Naposledny upraveno:

Misery96

Dark Lord of the Sith
Moc dlouhých věcí, který se vyplatí číst není. Super je, že toto k nim nepatří.
Je to pěkný číst - sice mute za spamy moc nedávál, ale co :D
díky x3

Čau! Koukám, že už se pár lidí vyjádřílo na AT, jak aktuální tak minulí. Přišlo mi to celkem zajímavé téma do Off-Topic. :D Tak jo..
Cheap_ - Prostě naše místní televize, super Admin. c:
JobHob - Neznáme se, nemám na něj žádný názor. :p
SkateQue - Skvělý Admin/Eventer, ať ti to tu dlouho vydrží! (y)
xBlazeManX - Dobrý admin či eventer. Náš král, nebo co značí ta koruna. :D :D
PVNST - Pevnost za všechny prachy. BOŽÍ ADMIN! :3
HappyMouseCZ - Builder skvělý, myslím že spolu vycházíme v dobrém. PS- Nejlepší drak ever. :DD
BobmanCZ - Skvělý admin, problémy řeší rozumně a snad tu bude ještě dlouho.
Ccaramel - Naše dobrá Builderka Karamelka a i taková grafička. :DD (yy)
Excelim - Taky, neznáme se, ale na první pohled se zdá být fajn.
Flafy_LP - Rozumný admin, nemám k němu co víc říct.
iSpenCZ - I když se mi poslední dobou zdáš být trochu víc.. prostě jinej, nevím či jen na mě, tak i přesto jako Helper jsi dobrý, a třeba to dotáhneš do Admina. :)
ItsMatrixCZ - Jo, veverko naše, občas mě ignoruješ, ale jinak boží helper. cc:
iTz_Jarko - Helper dobrý, na tvůj věk velice rozumný. :)
kapr20 - Jo, s tebou to je těžký. Na jednu stranu jsi hrozně fajn, a na druhou stranu zase opak. Nevím či to je jen tím že se pořádně neznáme.
Lokri - Neznáme se, ale jinak fajn.
Marki35 - Vím, že @omgmen řekl Adminům/Helperům/Builderům že jsi nějakej správce na jakémsi FunCraftu, takže nevím jak dlouho tu zůstaneš. #NoHate
MidnightWolfieXD - Vlk se kterým se neznáme. :DDD
Misery96 - Jo, dost lidí tě otravuje (asi včetně mě :D ), jsi náš MuteMan, za co si tě cením, jelikož spamy hrozně špatně snáším. :D
MrdKev_CZ - MRDkvička, co má ráda malé mrdkvičky... Ale ne, skvělá adminka, buď tu s náma dlouho. :D
Nezdo - Neznám, neřeším. Připadáš mi jak přísný, tak fajn. :D
Nerdy42 - Fajný Helper, vydrž tu s náma. :D
R3pl1kat0r - Skvělý helper, sice se nijak extra neznáme, ale tak prostě jsi fajn a tečka. :D
Radiko - Asi můj nejoblíbenější Helper, prostě skvělý, pomáhá atd.. :))
ScipioCZ - Neznáme se, vůbec se neznáme. :DD
shadow79 - Jo, náš černoušek, dobrý helper. (yy) :D
SnowBall_CZ - Nikdy jsem ji na serveru neviděl, prostě ji totálně neznám. Ale musím pochválit skin. :D
SpexikEx - Nemám tě rád- ty nemáš rád mě, jsme si vyrovnaný. :)
SpiritV - Víš moc dobře, že tě nesnáším. Já vím moc dobře, že ty nesnášíš mě. Ale já tebe víc. ^^
Sprajtiik - Koukám, taková trojice mejch nejvíce neoblíbenejch z AT, a hned za sebou! WOW!
SpyroSVK - Dráčik náš, co dodat, skvělý lidožravý drak, draci jsou dobří. o_o
TheStepan177 - Yep, známe se poměrně dlouho, za tvých dávných dob na ByCraftě. Jsi dobrý, ale štve mě že ses mi od dost dlouhé doby neozval..
xero2000 - Neznám, neřeším, bez názoru. :D
zuzik92 - Nikdy jsem tě na serveru neviděl, ale jako jestli jsi hlavní adminka tak mě to celkem mrzí. :D Nejstarší z AT. :D
A náš velevážený Majitel MrWakeCZ - Napsat vše co si o tobě myslím tak jsme tu do zítra. :D Tak zkráceně : Všichni ti moc děkujeme, za úžasný server, jsi moc fajn člověk, takovej menší ignorant co má spoustu práce, ale zároveň srandysta, prostě zkráceně ,,Nejlepší Majitel co si CM mohla dopřát" ccccc:

Jestli tam mám chybu, tak se nedivte, bylo toho moc. :D
Děkuji za chvíli pozornosti, toto byl zároveň můj první příspěvek na fórku. :) Zatím!
jak omgmen řekl? já ani funcraft neznám omg (facepalm)(facepalm)(facepalm)
Navíc Marki35 už má BAN.....

W

WarcoldCZ

Návštěvník
Vole ? A to jak mám číst ?Nemám "hacki" takže dám LIKE a mějte se :D ..

P

PVNST

Návštěvník
Super Pumo :D Kdybych mohl dát více hlasování přidal bych Ultra Hype :D

Ayweed300x

Nic :(
Víš, v čem tě ignoruji? Pořád spamuješ veverko veverko a kdo to má poslouchat? Vždy (skoro vždy) napíšu, že když někdo něco potřebuje, ať mi napíše do /msg. Ale jinak děkuju, no :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.