• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

HexO_O

Aktivní člen
Ahoj! Před chvíli se mi povedlo vyrobit resource pack, říkám tomu neviditelní warezáci...
Zkrátka změní vám to texturu skinu všech warezáků na průhlednou texturu.
Ukázka je zde:
Níže naleznete ještě to jak jsem to vyrobila. Snad je to trochu srozumitelné. Doufám že se vám to bude líbit :)

Výroba je poměrně jednoduchá.
Pokud víte, každý png soubor (Textura Minecraftu) může mít ještě takzvaný soubor mcmeta.
Tyto soubory umožnují měnit nastavení textur. Například můžeme upravit rychlost animované textury.
Soubor vypadá následovně
{
"texture": {
"clamp": true
}
}
Místo toho clamp (A nebo pod tím) můžou být napsány i jiné věci. Jako například animation (určuje že je textura animovaná)
Nevím přesně co clamp znamená v angličtině ale v souboru mcmeta určuje to že průhledná textura nejde vidět jako černá ale doopravdy jako průhledna.

Ten tag clamp jsem našla při hledání starých obrázků minecraftu. Našla jsem ho u souboru shadow.png (Stín) a pak mě to napadlo udělat :)

Přílohy

Naposledny upraveno:

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Ahoj! Před chvíli se mi povedlo vyrobit resource pack, říkám tomu neviditelní warezáci...
Zkrátka změní vám to texturu skinu všech warezáků na průhlednou texturu.
Ukázka je zde:
Níže naleznete ještě to jak jsem to vyrobila. Snad je to trochu srozumitelné. Doufám že se vám to bude líbit :)

Výroba je poměrně jednoduchá.
Pokud víte, každý png soubor (Textura Minecraftu) může mít ještě takzvaný soubor mcmeta.
Tyto soubory umožnují měnit nastavení textur. Například můžeme upravit rychlost animované textury.
Soubor vypadá následovně
{
"texture": {
"clamp": true
}
}
Místo toho clamp (A nebo pod tím) můžou být napsány i jiné věci. Jako například animation (určuje že je textura animovaná)
Nevím přesně co clamp znamená v angličtině ale v souboru mcmeta určuje to že průhledná textura nejde vidět jako černá ale doopravdy jako průhledna.
No a jak je potom uvidím při boji ? :D

HexO_O

Aktivní člen
Chystám pro vás ještě jeden resourcepack kterej bude dost speciální.. Ptám se vás jestli ho chcete do nového témata nebo sem ? :D

P

PVNST

Návštěvník
Minecraft původně nemal být ani pro warez, to jen "někdo" byl línej to platit tak udělal free launcher :D
Ono, ale je to chytré ... A mohli to udělat ještě mnohém lépe, aby na tom zarobili :-D. Díky warez hráčům tuto hru hraje spousta lidí, já sám jsem neplánoval mít někdy origo :-D. Ale poté co jsem tuto hru hrál několik měsíců jako warezáčík a chtěl skin + vlastní originálku účet, aby mi nikdo neukradl mé originální jméno PVNST, tak jsem si MC zakoupil. Jinak kromě vzácností plášťů je mohli prodávat i jako doplněk k origu :-D. Ale to by bylo další utrácení což není dobré, ale koho by to nelákalo koupit, kdyby to bylo za přijatelnou cenu, třebas o něco méně jak origo :p. Takže tak asi no...​

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Kdyby chtěli zrušit warez servery, tak to už dávno udělají. Třeba jiní výrobci her... jako neříkám, že by se to po čase nějak nedalo obejít, ale ne tak v masivním počtu.... když mohli odříznout skiny, můžou i warezáky. xD

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Kdyby chtěli zrušit warez servery, tak to už dávno udělají. Třeba jiní výrobci her... jako neříkám, že by se to po čase nějak nedalo obejít, ale ne tak v masivním počtu.... když mohli odříznout skiny, můžou i warezáky. xD
Já bych víš co udělal ? Zakázal aby warezáci mohli hrát za Origo skiny....

Zubek

Zubík :3
Já bych víš co udělal ? Zakázal aby warezáci mohli hrát za Origo skiny....
Ono Teoreticky by to šlo, ale mysely by mít i warezáci účty ale free
Takže by byly 2 typy účtů ->
Premium - Origo
Free - warez
Jelikož, je více jak xxxxx dětí (10 a méně (krom horzky)) by to nevzládly :D no a to by byl mc přelom, ale to se nestane

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Ono Teoreticky by to šlo, ale mysely by mít i warezáci účty ale free
Takže by byly 2 typy účtů ->
Premium - Origo
Free - warez
Jelikož, je více jak xxxxx dětí (10 a méně (krom horzky)) by to nevzládly :D no a to by byl mc přelom, ale to se nestane
No ja nevím, ale zdá se mi nefér že ty který našli jméno na origo mají někde (kde není autologin) vlastně origo free....

Zubek

Ano, origo free což je pravda ale špekuluje se o tom že 1.9 se vypne pro varez online mod... Ale je to nefér že třeba se mu zalíbí můj skyn tak půjde za můj nick tam, pak tam .....

Zubek

No právě jenže do lanchru :D dáš nick a deš jenže do origo launchru dás email a heslo a pak hraješ, ale jak chceš vyřešit aby si warezák nedal tvé méno, jediná možnost je že by měli i warez účet ale free ale kdyby poté chtěli origo tak by si ho jen na ten účet koupili

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Prostě to je nemožný -_- chtěli to zmírnit UUID, ale přitom sami vidíte, že když uvedli 1.8 minulý rok v září, tak v říjnu 21. už na CM šly skiny pro warez. Takže... pokud nechtěli warez měli na začátku přemýšlet jak toho docílit a né když je na světě sta tisíce warez serverů.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.