HexO_O
Aktivní člen
Ahoj! Před chvíli se mi povedlo vyrobit resource pack, říkám tomu neviditelní warezáci...
Zkrátka změní vám to texturu skinu všech warezáků na průhlednou texturu.
Ukázka je zde:
Níže naleznete ještě to jak jsem to vyrobila. Snad je to trochu srozumitelné. Doufám že se vám to bude líbit
Zkrátka změní vám to texturu skinu všech warezáků na průhlednou texturu.
Ukázka je zde:
Výroba je poměrně jednoduchá.
Pokud víte, každý png soubor (Textura Minecraftu) může mít ještě takzvaný soubor mcmeta.
Tyto soubory umožnují měnit nastavení textur. Například můžeme upravit rychlost animované textury.
Soubor vypadá následovně
{
"texture": {
"clamp": true
}
}
Místo toho clamp (A nebo pod tím) můžou být napsány i jiné věci. Jako například animation (určuje že je textura animovaná)
Nevím přesně co clamp znamená v angličtině ale v souboru mcmeta určuje to že průhledná textura nejde vidět jako černá ale doopravdy jako průhledna.
Ten tag clamp jsem našla při hledání starých obrázků minecraftu. Našla jsem ho u souboru shadow.png (Stín) a pak mě to napadlo udělat
Pokud víte, každý png soubor (Textura Minecraftu) může mít ještě takzvaný soubor mcmeta.
Tyto soubory umožnují měnit nastavení textur. Například můžeme upravit rychlost animované textury.
Soubor vypadá následovně
{
"texture": {
"clamp": true
}
}
Místo toho clamp (A nebo pod tím) můžou být napsány i jiné věci. Jako například animation (určuje že je textura animovaná)
Nevím přesně co clamp znamená v angličtině ale v souboru mcmeta určuje to že průhledná textura nejde vidět jako černá ale doopravdy jako průhledna.
Ten tag clamp jsem našla při hledání starých obrázků minecraftu. Našla jsem ho u souboru shadow.png (Stín) a pak mě to napadlo udělat
Přílohy
-
28.7 KB Zhlédnutí: 249
Naposledny upraveno: