Superchick77
Aktivní člen
Na BW mapě jsem objevila Ráj Kuřátek a Slepiček;3
#Kuřata a Slepičky Hype!
#Kuřata se musí chránit!
#Kuřata a Slepičky Hype!
#Kuřata se musí chránit!
Potřebujeme větší pecNa BW mapě jsem objevila Ráj Kuřátek a Slepiček;3
#Kuřata a Slepičky Hype!
#Kuřata se musí chránit!
View attachment 6854
A padej! Nechoď mi na oči jinak tě nakopu do intimních míst za to že papáš kuřata:/Jé my máme k obědu kuře(hungry)
Možná jsou milé, to jo.. Ale milejší na pekáči. Kdybysme se ke kuřatum nechovali jako k jídlu ale jako k domácím mazkičŽádná pec,Nic se péct nebude.Kuřata jsou milá stvoření,všichni je vidí jen jako jídlo ale žeby je poznali jak jsou milé::/ to ne:c
To je kuřat že by se najedlo celý somálskoNa BW mapě jsem objevila Ráj Kuřátek a Slepiček;3
#Kuřata a Slepičky Hype!
#Kuřata se musí chránit!
View attachment 6854
Ano,v posteli mi právě jedno leží ;3A spíš i s kuřátkama @Superchick77 ? Když už o nich mluvíš jako o mazlících ?![]()
Je spousta zvířat z jakých se dá uživit,kuřata se mnou nechat napokoji:/Možná jsou milé, to jo.. Ale milejší na pekáči. Kdybysme se ke kuřatum nechovali jako k jídlu ale jako k domácím mazkič
To je kuřat že by se najedlo celý somálsko
Nemám rád kuřata, moje nejoblíbenější zvíře je slepiceAno,v posteli mi právě jedno leží ;3
Je spousta zvířat z jakých se dá uživit,kuřata se mnou nechat napokoji:/
Třebas čuníky, ale pak ti vynadá MrprasiakkAno,v posteli mi právě jedno leží ;3
Je spousta zvířat z jakých se dá uživit,kuřata se mnou nechat napokoji:/
Když píšu kuřata,myslím tím i Slepičky;3Nemám rád kuřata, moje nejoblíbenější zvíře je slepice
My nejsme divní,my jsme doslova Blázni a chtělo to čas než jsme se všichni našli;DTřebas čuníky, ale pak ti vynadá Mrprasiakk
Třebas veverky, ale pak ti vynadá polovina lidí
A ták noKaždý má nějaké jídlo jako mazlíka
Né že bych jedl teda veverky nebo tak
Ale je to tady divné s Váma
DD
Slepičky ne, jen slepiceKdyž píšu kuřata,myslím tím i Slepičky;3
My nejsme divní,my jsme doslova Blázni a chtělo to čas než jsme se všichni našli;D
Slepička a Slepice je úplně to samé zvíře:S Ale iluze ti brát nebudu;3Slepičky ne, jen slepice![]()