• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Superchick77

Aktivní člen
Žádná pec,Nic se péct nebude.Kuřata jsou milá stvoření,všichni je vidí jen jako jídlo ale žeby je poznali jak jsou milé::/ to ne:c

xSnowie

Člen
Žádná pec,Nic se péct nebude.Kuřata jsou milá stvoření,všichni je vidí jen jako jídlo ale žeby je poznali jak jsou milé::/ to ne:c
Možná jsou milé, to jo.. Ale milejší na pekáči. Kdybysme se ke kuřatum nechovali jako k jídlu ale jako k domácím mazkič
Na BW mapě jsem objevila Ráj Kuřátek a Slepiček;3

#Kuřata a Slepičky Hype!
#Kuřata se musí chránit!
View attachment 6854
To je kuřat že by se najedlo celý somálsko

Superchick77

Aktivní člen
A spíš i s kuřátkama @Superchick77 ? Když už o nich mluvíš jako o mazlících ? :D
Ano,v posteli mi právě jedno leží ;3

Možná jsou milé, to jo.. Ale milejší na pekáči. Kdybysme se ke kuřatum nechovali jako k jídlu ale jako k domácím mazkič

To je kuřat že by se najedlo celý somálsko
Je spousta zvířat z jakých se dá uživit,kuřata se mnou nechat napokoji:/

P

PVNST

Návštěvník
Ano,v posteli mi právě jedno leží ;3

Je spousta zvířat z jakých se dá uživit,kuřata se mnou nechat napokoji:/
Třebas čuníky, ale pak ti vynadá Mrprasiakk

Třebas veverky, ale pak ti vynadá polovina lidí :D

A ták no :D Každý má nějaké jídlo jako mazlíka :D Né že bych jedl teda veverky nebo tak :D Ale je to tady divné s Váma :DDD

Superchick77

Aktivní člen
Nemám rád kuřata, moje nejoblíbenější zvíře je slepice
Když píšu kuřata,myslím tím i Slepičky;3
Třebas čuníky, ale pak ti vynadá Mrprasiakk

Třebas veverky, ale pak ti vynadá polovina lidí :D

A ták no :D Každý má nějaké jídlo jako mazlíka :D Né že bych jedl teda veverky nebo tak :D Ale je to tady divné s Váma :DDD
My nejsme divní,my jsme doslova Blázni a chtělo to čas než jsme se všichni našli;D

AweSanDy

Aktivní člen
a moji fotku jak jsem ji dala do skleněného terárka nemáš :( za tu fotku umře jedno kuře jak chceš ! každou sekundu bude jedno DOWN !! (hhh):D:rolleyes:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.