• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Nerdy42

Developer
Developer
Zdravím, toto téma jsem chtěl založit už dlouho...

Otázka je jednoduchá: Co si o mě myslíte?

Proč toto téma zakládám?: Chtěl bych vědět váš názor na mě jako na Helpera, možná vám to přijde jako zbytečnost, ale mě to protě zajímá :D

Děkuji vám za vaše komentáře :)

Nerdy42 :)

Hihijak_CZ

Velmi známý člen

Proč toto téma zakládám?: Chtěl bych vědět váš názor na mě jako na Helpera, možná vám to přijde jako zbytečnost, ale mě to protě zajímá :D

Neznám, (na serveru tě moc nevídám) takže nemůžu napsat.. :c :D

A co si o sobě myslíš ty? :O :D

Jardoismus

Autobusák

Myslím, že z dosavadních informacích ses toho moc nedočet, radši počkej na prisoňáky.

Nerdy42

Developer
Developer
jak jsem psal... chodím převážně na prison.. ať se vyjádří ti, co hrají na prisonu -.-

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
jak jsem psal... chodím převážně na prison.. ať se vyjádří ti, co hrají na prisonu C-D
No tak.. Chceš aby jsme řekli jaký jsi, Nikdy jsme se neviděli, tak říkam že nevím ani kdo jsi.
A můj názor také pozvedá, že helper by nemal být jen na prisonu, tam je jich dost.

Misery96

Dark Lord of the Sith
No tak.. Chceš aby jsme řekli jaký jsi, Nikdy jsme se neviděli, tak říkam že nevím ani kdo jsi.
A můj názor také pozvedá, že helper by nemal být jen na prisonu, tam je jich dost.
Každej hráč ať majitel, admin, helper nebo cokoliv má právo si hrát kde chce.. není to věznice...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.