Neznám, (na serveru tě moc nevídám) takže nemůžu napsat.. :cZdravím, toto téma jsem chtěl založit už dlouho...
Otázka je jednoduchá: Co si o mě myslíte?
Proč toto téma zakládám?: Chtěl bych vědět váš názor na mě jako na Helpera, možná vám to přijde jako zbytečnost, ale mě to protě zajímá
Děkuji vám za vaše komentáře
Nerdy42
Je pravda, že poslední dobou jsem jen na prisonu no... Ale to se spraví xDNeznám, (na serveru tě moc nevídám) takže nemůžu napsat.. :c
A ty jsi mizeraže si žebrák
Kdo jsi?
Lepší prison, kde můžeš pomáhat, než časté minihry ...Je pravda, že poslední dobou jsem jen na prisonu no... Ale to se spraví xD
Ty jsi dobře sprostýŽe si chuj
(hhh)
A co si o sobě myslíš ty? :OZdravím, toto téma jsem chtěl založit už dlouho...
Proč toto téma zakládám?: Chtěl bych vědět váš názor na mě jako na Helpera, možná vám to přijde jako zbytečnost, ale mě to protě zajímá
Nerdy42
Myslím, že z dosavadních informacích ses toho moc nedočet, radši počkej na prisoňáky.Zdravím, toto téma jsem chtěl založit už dlouho...
Nerdy42
Ale helper by nemal byť iba na 1 hre či ??jak jsem psal... chodím převážně na prison.. ať se vyjádří ti, co hrají na prisonu C-D
No tak.. Chceš aby jsme řekli jaký jsi, Nikdy jsme se neviděli, tak říkam že nevím ani kdo jsi.jak jsem psal... chodím převážně na prison.. ať se vyjádří ti, co hrají na prisonu C-D
Každej hráč ať majitel, admin, helper nebo cokoliv má právo si hrát kde chce.. není to věznice...No tak.. Chceš aby jsme řekli jaký jsi, Nikdy jsme se neviděli, tak říkam že nevím ani kdo jsi.
A můj názor také pozvedá, že helper by nemal být jen na prisonu, tam je jich dost.