• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jak moc se vám líbí moje tvorba ? (v procentech +100% = nejlepší, -100% = nejhorší)

• +100%

Votes: 6 20.0%
  • +75%

Votes: 6 20.0%
  • +50%

Votes: 8 26.7%
  • +25%

Votes: 5 16.7%
  • 0%

Votes: 4 13.3%
  • -25%

Votes: 0 0.0%
  • -50%

• -75%

• -100%

Votes: 1 3.3%

• Total voters
    30
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Axart

Člen
Zdravím po druhé ! :D
Zažádal jsem MrWakeCZ o post Buildera, což mi ale nevyšlo, jelikož (cituji); "Craftmania nepotřebuje lidi, co umí stavět domečky, ale mapy". To ale neznamená, že se dále nemůžu pochlubit zde na fóru, že? :D
Teď už mi ale nejde jen o "chlubení". Chci po vás upřímný názor.

PS.: Rád bych věděl, kdo vyřizuje žádosti o Buildera, protože MrWakeCZ to zjevně není.

PPS.: Pokud je to opravdu MrWakeCZ, velice jste mě zklamali ...

PPPS.: Pokud nevěříte, že takhle opravdu dokážu stavět - tak nevěřte. Já to budu brát jako závist :)

Přílohy

UbyGamer

Ubynec 3:D
Nechápu, proč bychom tě měli zklamávat. To že umíš postavit domeček neznamená, že máš hned na buildera -> Wejk má pravdu (beaver).

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Všichni zklamali, a pak skapali. (shy) Nábory vyřizuji já na Buildery, a asi nevíš že kladu největší důraz na kvalitu staveb. Proč? Zhodnotím ti tvojí stavbu co zde máme z mého oka.
  1. Ten barák? Nebo co to je ujde.. bohužel mi přijde nedodělaný a chudý... když se na to kouknu použil jsi jenom snad 3-4 matroše (dřevo, cobble, stone bricky). Z mého pohledu chudý... na barvy. Bohužel neříkám, že to má být duha ale když dáš vedle sebe pár takových staveb vypadá to nudně a uspává to ;)
  2. Dekorace... ta asi umřela ta totiž dělá asi nejvíc, z těch obrázků tam je nulová a není tam tedy co hodnotit. Prakticky vládne bod č. 1
  3. Působí to nedodělaně...
Že nebereme lidi co staví domečky je pravda, protože sem tam se někam dá domeček ale kolik jich je na BW, SW, Anni? když to tak počítám tak 2-3. K čemu...

Hráčům se to bude líbit, protože většina nic takového ani nezvládne :D a já taky ne, ale bohužel jsou určité požadavky, které builder musí splňovat, pokud ne nepatří do AT.

EliteLoki

Velmi známý člen
Všichni zklamali, a pak skapali. (shy) Nábory vyřizuji já na Buildery, a asi nevíš že kladu největší důraz na kvalitu staveb. Proč? Zhodnotím ti tvojí stavbu co zde máme z mého oka.
  1. Ten barák? Nebo co to je ujde.. bohužel mi přijde nedodělaný a chudý... když se na to kouknu použil jsi jenom snad 3-4 matroše (dřevo, cobble, stone bricky). Z mého pohledu chudý... na barvy. Bohužel neříkám, že to má být duha ale když dáš vedle sebe pár takových staveb vypadá to nudně a uspává to ;)
  2. Dekorace... ta asi umřela ta totiž dělá asi nejvíc, z těch obrázků tam je nulová a není tam tedy co hodnotit. Prakticky vládne bod č. 1
Že nebereme lidi co staví domečky je pravda, protože sem tam se někam dá domeček ale kolik jich je na BW, SW, Anni? když to tak počítám tak 2-3. K čemu...

Hráčům se to bude líbit, protože většina nic takového ani nezvládne :D a já taky ne, ale bohužel jsou určité požadavky, které builder musí splňovat, pokud ne nepatří do AT.
Ten pocit keď ti dá Souhlas jen AT nikdo jinej :DDD Myslím to tak jako že Každý dal souhlas ako prvni a jen nicky červena zelna a fialová farba :DDD

Stadny

Člen
Prej domečky :D lidi mě z Vás jebne. Jaký domečky ? To že tam je málo barev ? Pokud vím tak Medieval znamená Středověk a ve středověku se skoro vůbec nepoužívali barvy. Alespoň na baráky. Taky me dost dostali ty komentáře typu ,, vždyť to jsou jenom domečky''. Trošku se nad sebou zamyslete. CraftMania chce pořád jen BW nebo SW mapy. Ani nevíte, jaká by z tohohle byla dobrá mapa. Spojit medieval třeba do BW mapy.
Díky a čau

Axart

Člen

No, abych to nějak shrnul:

- To, že nepotřebujete lidi, co staví jen "domečky" chápu (stát se tu Builderem jsem vzdal). Ale to, že ti ten dům přijde nedodělaný, úplně nechápu.

- Já, když stavím, tak se soustřeďuju na realitu. Ve středověku neměli domy tak bohaté. Jediné, co jsem mohl přidat, jsou "mossy" verze cobblu a st.bricků (+cracked), což by vypadalo celkem nereálně a moc by to ten vzhled nezměnilo.

- Jaká dekorace ?!?!?!

- Jak nedodělané ?!?!?!

PS.: Všiml jsem si, že je tu hodně "vlezdoprdelek". Pokud nebudete mít vlastní hlavu a řídit se pouze doměnek druhých, tak to s vámi dopadne špatně :)
#NoHate

P

PVNST

Návštěvník
Já nepotřebuji být vlezdoprdelka, ale prostě souhlasím s Wakem ... Sdílím s ním stejný názor.

Axart

Člen
Jediné, co od vás chci, je upřímný názor. Pokud tu chcete řešit něco jiného, použijte PMka...

P

PVNST

Návštěvník
Protože má třebas pravdu a rozumí serveru více než vy ? ...

Hele jako, nechci se tu s Vámi hádat. Ale jeho rozhodnutí byste měli prostě respektovat a nehledat jiné cesty. Jde o to, že zde opravdu není potřeba builderů co si staví domečky. Jak již psal. Ale je třeba stavět různé lobby, mapky apod. Si myslíte, že buildeři zde usínají na vavřínech ? NE. Builder není být žádná sranda. Má své plány co musí udělat a když neudělá, tak letí. A zřejmě mu přišlo, že by jsi na tuto práci nebyl vhodný, tak se s tím smiř a ty Stadny,ho můžeš sice podporovat, ale stejně se na tom nic nezmění.

Axart

Člen
Protože má třebas pravdu a rozumí serveru více než vy ? ...

Hele jako, nechci se tu s Vámi hádat. Ale jeho rozhodnutí byste měli prostě respektovat a nehledat jiné cesty. Jde o to, že zde opravdu není potřeba builderů co si staví domečky. Jak již psal. Ale je třeba stavět různé lobby, mapky apod. Si myslíte, že buildeři zde usínají na vavřínech ? NE. Builder není být žádná sranda. Má své plány co musí udělat a když neudělá, tak letí. A zřejmě mu přišlo, že by jsi na tuto práci nebyl vhodný, tak se s tím smiř a ty Stadny,ho můžeš sice podporovat, ale stejně se na tom nic nezmění.
No comment...
Zkus si tu moji odpověď přečíst znovu...

(Psal jsem, že to chápu)

O tom, co je to být Builder, mi říkat nemusíš. Mám dost zkušeností.

Když jsem mluvil o vlezdoprdelkách, tak jsem nikoho nejmenoval. Pokud si myslíš, že to bylo na tebe, tak budiž :)

Stadny

Člen
Jenze tady je ten problem ze tohle nejsou domecky. A co si myslel tim lobby ? Jako ani nevis jake by to bylo epic udelat medieval lobby. A hlavne jak pekne by to vypadalo.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.