• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jak moc se vám líbí moje tvorba ? (v procentech +100% = nejlepší, -100% = nejhorší)

• +100%

Votes: 6 20.0%
  • +75%

Votes: 6 20.0%
  • +50%

Votes: 8 26.7%
  • +25%

Votes: 5 16.7%
  • 0%

Votes: 4 13.3%
  • -25%

Votes: 0 0.0%
  • -50%

• -75%

• -100%

Votes: 1 3.3%

• Total voters
    30
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
S

Spirit

Návštěvník
Myslím si, že sa tu hádať nemusíme o takýchto veciach. Samozrejme že staviaš mimoriadne pekné domčeky, to ti neberiem, ale na druhú stranu súhlasím aj s Wakom. Momentálne potrebujeme síce dosť "posíl" do B-Teamu, ale nie takých, ktoré budú stavať len domčeky a zaoberať sa len tým. Ak sa chceš stať Builderom (ak teda vlastne stále chceš), tak sa začni viac venovať aj ostatným stavbám ako napr. nejaké prírodné stavby alebo nejaké organické stavby.

ItzSwagSvk

Aktivní člen
No comment...
Zkus si tu moji odpověď přečíst znovu...

(Psal jsem, že to chápu)

O tom, co je to být Builder, mi říkat nemusíš. Mám dost zkušeností.

Když jsem mluvil o vlezdoprdelkách, tak jsem nikoho nejmenoval. Pokud si myslíš, že to bylo na tebe, tak budiž :)
Ahoj, takéto stavby som videl na YT už aspoň 20 krát :)

Podle mě jsou to hezké stavby bohužel tam není dekorace a je to postaveno 3-4 materiálů což nepůsobí až tak atraktivně takže kdybys tam doplnil dekoraci a přidal tam i nějáký ty bloky tak by to vypadalo mnohem líp proto ode mě máš jen +50%.;) ale středověký styl :D to není špatné

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.