Kdyby sis trošku všímal a zapl ,,google" nekdy místo Minecraftu, tak si to intro můžeš stáhnout na nejakém webu a upravit si ho podle sebe :*to intro je skopirovane od WorryTV
Kdyby sis trošku všímal a zapl ,,google" nekdy místo Minecraftu, tak si to intro můžeš stáhnout na nejakém webu a upravit si ho podle sebe :*to intro je skopirovane od WorryTV
chybí.. jen mě to netrklo..Chybí tomu shadery, ale jinak ok
WOW !!
Proč to sem cpeš? a myslíš si že to sem patří? mám to brát jako že toho využíváš a snažíš se o zhlédnutí na YT?čo mýslíš?
napr. ty to nenakreslíšProč to sem cpeš? a myslíš si že to sem patří? mám to brát jako že toho využíváš a snažíš se o zhlédnutí na YT?
A proč tu ještě k tomu daváš nejaký strom který by zvládl každý .. (facepalm) (facepalm)(facepalm)(facepalm)
myslíš? takovou lehkou stupiditu.. Easynapr. ty to nenakreslíš
Stromky kresli ve výtvarcenapr. ty to nenakreslíš
ukaž , a aj keby si to nakreslil v hre to bude vyzerať jak hovnomyslíš? takovou lehkou stupiditu.. Easy
máš se mnou problém?ukaž , a aj keby si to nakreslil v hre to bude vyzerať jak hovno
myslíš tie sračky?máš se mnou problém?
pojd ven vyřídíme si to
A takové **** kreslit nebudu, protože mi to příjde jako ubohá blbost, natáčím jen smysluplné věci
mne?Pěkný video.. Jen tak dál PSal jsem ti Like a odběr
dekujuPěkný video.. Jen tak dál PSal jsem ti Like a odběr
ty si asi o sobě hodně myslíš ne? toto je muj příspěvek a moje video, takže nevím co si myslíš že by ti dekoval (wtf)mne?
nzdekuju
sa neposer jak včeraty si asi o sobě hodně myslíš ne? toto je muj příspěvek a moje video, takže nevím co si myslíš že by ti dekoval (wtf)
a ano lebo mne dakoval ale v inomsa neposer jak včera