• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Croccy44

Velmi známý člen
Ahojte napadlo mě že 4fun udělám off-topic a schválně zjistím jaké máte písničky tak postujte moje oblíbená je zatím tahle:

Fialka♡

Velmi známý člen
Reklama? :D
Moje naj hudby:
1. Fall out boys-Immortals
2. Gogo Mÿsli
3. Rytmus ft. Ego-Deti stratenej generacie
4. Ellie Goulding love me like you do...
5. Majk Spirit -Full album=Black,White

The_Teruush

Velmi známý člen
Tak těch je váááažně hodně :DD Já jsem napsrostej milovník hudby,takže já nemám moc "Nejoblíbenějších" :p Ale jistá topovka je celý album Momentu :33

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Moje oblubene songy :D
Different Heaven - Nekozilla
Calvin Haris feat. Ellie Goulding - Outside
TheFatRat - TimeLapse
Ahrix - Nova
Tobu - Hope
Ylvis - The Fox (Tobu remix)
Jim Yosef - Firefly
Alan Walker - Spectre
Alan Walker - Force
Tobu - Life (Zase) :D
Demi Lovato - Cool For The Summer (Leto zeee ? :D)
Moc dlhy zoznam, zeeee ? :D

Delfik

Člen
Pro mě je nejlepší skupina samozřejmě Totální nasazení (Punk-Rock). Kdo chce, může si je najít.
Dále SPS a NVÚ (Punk), Visací Zámek (Punk) a Krücipusk (Rock)
Pak Hollywood Undead (Rap-Metal)
Dále poslouchám Asking Alexandria (Rock/Metal)
Nesmím zapomenout i na moje oblíbený Rammsteiny (Rock/Metal) a Talco (Punk-Rock)
A nakonec se mi sem zatoulal i Logic (Rap) .

Naposledny upraveno:

Flafy_

Hladový Builder
Lol.. Kdybych měl psát mojí oblíbenou hudbu, tak to budu psát až do večera.. Já používám Spotify.. Takže pokud si chcete udělat svůj vlastní playlist, tak doporučuji :)

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
Moji "obľúbenci":
  • Ill Factor - Champion Sound
  • Fall Out Boy - The Phoenix (to video k tomu perfektne sedí, takže preto sem nedávam originálnu verziu)
  • Lindsey Stirling - Moon Trance
  • Assassin's Creed Syndicate Medley - Taylor Davis, Feat. Salome Scheidegger and Austin Wintory
  • The Hanging Tree (From "The Hunger Games") - Violin - Taylor Davis
a nakoniec ešte ja s rozladenými husľami(len dočasne, tá E struna mi ničí uši), ktoré znejú ako zvučka z nejakého krimiseriálu. (ak by ste si ich chceli vypočuť, máte smolu(možno(asi určite(určite nie, už musím padať do hudobky a tam mi ich pani učiteľka preladí, hehe(už ich mám preladené, heh))))

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.