Pan Bug
Velmi známý člen
jak niektori vime čislo 666 je satanystycke :/ jeden kamoš mi poradil že mam dat seed 666 keď sa to jedna o satanske čislo vime jaka creepypasta je tam herobrine CREEPEPASTA MINECRAFTU a vlasne je to vimislene? alebo pravda no neviem či je to pravda a či ne je aj tajomnej letsplay nekdo znate creepepasty jak jeff killer a tak Ďalej. Vime že herobrine je brat noche v minecrafte ale nevim proč a je to leš?!! :/ čo keby craftmania server zmenilo seed na 666 :O neviem či je to možne jake nasledky bi to malo prosim keď je to off-topic tak nakreslite herobrina a skuste tam dat craftmania logo no mam tu dost chib pisal som to večer taaaak moc dobre nepišem no nič vraťme sa k teme hej lidi mam posluchnut mojeho kamoša a mam? A mam vubec si dat na svet takovej seed je to desive zisťoval som o seed minecraft 666 informacie a vite čo som našel to čo som hledal tu mate tajomnej lets play minecraft niektory to znate nevim či je to pravda moc tomu neverim a dalšie informacie budu no tak tu je to : no sorry je to livestrime TAK TU JE TO : Legenda získala na popularite v Auguste 2010. Jeden človek vysielal live stream, ako hrá Minecraft. Podarilo sa mu stretnúť Herobrina, načo bol life stream zastavený. Ten pokračoval po 10 minútach, ale nikde ani stopy po Herobrinovi. Potom, ako sa hráč rozprával zo svojou ženou a vtom mu zrazu spadla hra. Po tom, ako sa to stalo, boli diváci presunutý na inú stránku, kde bola Herobrinova tvár a okolo nej samé znaky a písmená. Po tom, ako boli odstránené všetky nezmysli z textu, vznikla táto správa: Bolo nahlásené, že niektoré obete mučenia počas aktu utekajú do fantastického sveta, z ktorého sa nezobudia. V tomto strnulom stave obeť žije vo svete, ktorý je rovnaký, ako ten prvý, kde očakávajú, že nebudú mučení. Jediný spôsob aby si uvedomil, že sa potrebuje prebudiť bola správa, ktorú našiel vo svojom fantasy svete. Povedalo by im to o ich stave a to, aby sa prebudili. Aj potom by im mohlo trvať mesiace, kým by sa vzdali svojej ilúzie a zobudili by sa. NO čo hovorite na to dam vam tu aj wiki creepepasta tu je herobrine je tam a ešte niečo tu su procenta toho kdo veri
skutočnosť – 77,1%
Podvod – 22,9%
no nič tu je to http://creepypasta.wikia.com/wiki/Herobrine a tu je druha stranka to od kat som tu info zobral http://minecraftcentrala.sk/info-o-hre/kto-je-vlastne-herobrine/ prepačte že sa to netyka moc servera ale toto musim prebrat :/ proste lidi nikdo nevie proste je to pravda ste v prdeli najlepšie keď sa do toho nebudete mišat ako ja ale ja uš som sa trochu do toho zamiešal možno herobrinuv kod bol vimazan ale pozosoztatky kodu existuju ja moc neverim tomu seedu čo vi? verite? prepačte že som urazil milovniku herobrina že moc na ten seed neverim ale fakt ale račik sa nemiešam do toho seedu človek nikdy nevi jak som hovoril kdo ma mod tak mu ukažem jak sa crati ta hlava ten block z modu herobrine ktory potrebujete na vivolanie veľa ľudi to vi je to easy Dam vam zlatu radu NIKDY ALE NIKDY SA NEPLETE DO CREEPE PASTA NESKUšAJTE TO NIKDO NIKDY NEVI! ČI JE TO PRAVDA! A čI NE MUžETE SA DOSTAT DO PEKNYCH PROBLEMU! a tu je ten recept
lepšie je o nich ani nevedieť o creepepasta konec. a diky za pochopeni za to varovani lidi ja ani moc neverim na herobrina ale niekedy musim uznat že je to pravda ALE NAUZAJ END
skutočnosť – 77,1%
Podvod – 22,9%
no nič tu je to http://creepypasta.wikia.com/wiki/Herobrine a tu je druha stranka to od kat som tu info zobral http://minecraftcentrala.sk/info-o-hre/kto-je-vlastne-herobrine/ prepačte že sa to netyka moc servera ale toto musim prebrat :/ proste lidi nikdo nevie proste je to pravda ste v prdeli najlepšie keď sa do toho nebudete mišat ako ja ale ja uš som sa trochu do toho zamiešal možno herobrinuv kod bol vimazan ale pozosoztatky kodu existuju ja moc neverim tomu seedu čo vi? verite? prepačte že som urazil milovniku herobrina že moc na ten seed neverim ale fakt ale račik sa nemiešam do toho seedu človek nikdy nevi jak som hovoril kdo ma mod tak mu ukažem jak sa crati ta hlava ten block z modu herobrine ktory potrebujete na vivolanie veľa ľudi to vi je to easy Dam vam zlatu radu NIKDY ALE NIKDY SA NEPLETE DO CREEPE PASTA NESKUšAJTE TO NIKDO NIKDY NEVI! ČI JE TO PRAVDA! A čI NE MUžETE SA DOSTAT DO PEKNYCH PROBLEMU! a tu je ten recept