Ukáž :OMimochodem muž mám ten příběh o tom jak Atomovka zničí CM.
Ééééé.. (shy) Já nemít druhou kapitolu.. Já mít jen název Kapitola II. (shy)Ako si na tom s druhou kapitolou?
Kapitola II.Ééééé.. (shy) Já nemít druhou kapitolu.. Já mít jen název Kapitola II. (shy)
Inter se objevil jako normální SCV v terranské základně. Postavil kasárny, akademii, těžil, těžil, postavil továrnu, postavil letiště, postavil laboratoř, u laboratoře postavil Covert Ops, k hlavní budově přistavil nukleární silo, nukleární silo postavilo atomovku, ghost vyslal atomovku, atomovka spadla, a CraftMánie lehla popelem. (až na pokojíček Waka, který je tvrzený diamantem.)Ukáž
Ale já plánuju tak 30 - 40 kapitol..Kapitola II.
Riox a Fialka zabili celý A-Team s Croccy o tom zložil baladu. Princcraft tam nebol, pretože bol na obede.
Ľahké
A potom všetci spievaliInter se objevil jako normální SCV v terranské základně. Postavil kasárny, akademii, těžil, těžil, postavil továrnu, postavil letiště, postavil laboratoř, u laboratoře postavil Covert Ops, k hlavní budově přistavil nukleární silo, nukleární silo postavilo atomovku, ghost vyslal atomovku, atomovka spadla, a CraftMánie lehla popelem. (až na pokojíček Waka, který je tvrzený diamantem.)
Chcem.Hlavně doufám že se nechceš zapojit do příběhu..
Nom... Ja chcem byť potulná speváčkaÁáááá.. Tak gratuluji přibyla jsi na seznamu "Nezařazeno". Vyber si: Vedlejší postava nebo postava chránící A - Team?
View attachment 8411
Ok.Nom... Ja chcem byť potulná speváčka
Bude tam ta sůša? Chránící Sůša Everywhere (Neumím Angličtinu )
Ano budeBude tam ta sůša? Chránící Sůša Everywhere (Neumím Angličtinu )
Ok, tak až později.. Ale určitě to bude do 30 minut.Ok! Dnes v 17:55 přesně vyjde druhá kapitola! Takže se musím modlit abych ji za 15 minut stihl vymyslet. (wacky)
Tady v té části jsou jenom ti hl. hrdinové..Napsal jsi si mě tam do tečky. XDDDD
http://prntscr.com/99xc5sTady v té části jsou jenom ti hl. hrdinové..
V téhle části se ale ještě neútočí na A - Team.. :/