Ukáž :OMimochodem muž mám ten příběh o tom jak Atomovka zničí CM.
Ééééé.. (shy) Já nemít druhou kapitolu.. Já mít jen název Kapitola II. (shy)Ako si na tom s druhou kapitolou?![]()
Kapitola II.Ééééé.. (shy) Já nemít druhou kapitolu.. Já mít jen název Kapitola II. (shy)
Inter se objevil jako normální SCV v terranské základně. Postavil kasárny, akademii, těžil, těžil, postavil továrnu, postavil letiště, postavil laboratoř, u laboratoře postavil Covert Ops, k hlavní budově přistavil nukleární silo, nukleární silo postavilo atomovku, ghost vyslal atomovku, atomovka spadla, a CraftMánie lehla popelem. (až na pokojíček Waka, který je tvrzený diamantem.)Ukáž![]()
Ale já plánuju tak 30 - 40 kapitol..Kapitola II.
Riox a Fialka zabili celý A-Team s Croccy o tom zložil baladu. Princcraft tam nebol, pretože bol na obede.
Ľahké![]()
A potom všetci spievaliInter se objevil jako normální SCV v terranské základně. Postavil kasárny, akademii, těžil, těžil, postavil továrnu, postavil letiště, postavil laboratoř, u laboratoře postavil Covert Ops, k hlavní budově přistavil nukleární silo, nukleární silo postavilo atomovku, ghost vyslal atomovku, atomovka spadla, a CraftMánie lehla popelem. (až na pokojíček Waka, který je tvrzený diamantem.)
Chcem.Hlavně doufám že se nechceš zapojit do příběhu..![]()
Nom... Ja chcem byť potulná speváčkaÁáááá.. Tak gratuluji přibyla jsi na seznamu "Nezařazeno".Vyber si: Vedlejší postava nebo postava chránící A - Team?
View attachment 8411
Ok.Nom... Ja chcem byť potulná speváčka![]()
Bude tam ta sůša?
Ano budeBude tam ta sůša?![]()
Chránící Sůša Everywhere (Neumím Angličtinu
)
![]()
Ok, tak až později.. Ale určitě to bude do 30 minut.Ok! Dnes v 17:55 přesně vyjde druhá kapitola! Takže se musím modlit abych ji za 15 minut stihl vymyslet. (wacky)
Tady v té části jsou jenom ti hl. hrdinové..Napsal jsi si mě tam do tečky. XDDDD
http://prntscr.com/99xc5sTady v té části jsou jenom ti hl. hrdinové..
V téhle části se ale ještě neútočí na A - Team.. :/