• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

->Míša<-

2.1.2k17:3 InLove❤
Jasně rukou .. ale kolik hitů jsem ti dala já?! .. Nejmín 10 .. a s tebou to nehlo .. jednoblockovej most -.- !

kapr20

rybiška
Vím že nemůžete překousnout že jsem admin a vy ne...už přes 3 měsíce jenom jedete do mě všichni...proti jinému adminovi jsem neviděl tolik nenávisti jako proti mě...:/

FilipVI

Moderátor webu
Další vyhrožování banem:
(vůbec nic neměl)

[18:49:00] [Client thread/INFO]: [CHAT] Vsichni ? Green kapr20: tatinek ty to taky vypni nebo poletis -_-
[18:52:32] [Client thread/INFO]: [CHAT] Vsichni ? Blue tatinek: kapr je *****a zasrana
[18:52:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] ? BedWars ? Hrac tatinek odesel ze hry.
(Souhlasím s banem,ale kapr by neměl každému vyhrožovat banem.)

FilipVI

Moderátor webu
Chudáčka ne. Spíše se na tom hodně bavím. Aspoň kapr mi dokáže tak krásně zlepšit den.

E:/ Dal jsem ti screen hned po tom co mě zabili a vzal jsem si suroviny. (Pouze bronz. iron mi někdo hodil nebo tam ležel.) Následně je tam krásně vidět,že jsem si chtěl zrovna jít nakoupit.

kapr20

rybiška
ok filipku...tak já záčnu taky screenovat a někdy jsem i mírný že přehlížím ten tvůj trolling...dneškem to skončilo -_-

Misery96

Dark Lord of the Sith
A když banujem bez varování tak je to taky špatný.. :D
řekni mi filipe o co se pokoušíš?..

FilipVI

Moderátor webu
Připadalo mi to vtipné. Tak jsem to postnul tady. Pak se z toho vyklubalo něco. Já už tady radši nic psát nebudu. Nechám to tak. Jen mě to jenom pobavilo.

kapr20

rybiška
pokouší se mě dostát z AT a hledá kde malou chybičku...pořád mě trolí a už mě to štve...

FilipVI

Moderátor webu
Trollím? Nepotkáváme se. Dobře,v tu osudnou hru jsem trochu zapomněl na dobré vychování. Ale můžu poskytnout log,co jsem tam psal. (Nebo ho poskytni ty kapře.)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.