• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Grimm_Boss #Ponurý Šéf

Velmi známý člen
Vím že nemůžete překousnout že jsem admin a vy ne...už přes 3 měsíce jenom jedete do mě všichni...proti jinému adminovi jsem neviděl tolik nenávisti jako proti mě...:/
Vím že jsem to jsem nehodí .. ale chci říct Kapšíkovi že já ho mám rád :) hned jako 3 nejoblíbenějšího člena AT :)

FilipVI

Moderátor webu
Dobře,poskytnu ho.

18:52:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] Vsichni ? Sledujici Filip6_CZ: ! jinak kapře děkuji za obvinění.
[18:52:24] [Client thread/INFO]: [CHAT] Vsichni ? Sledujici Filip6_CZ: Vážím s itoho.
[18:52:28] [Client thread/INFO]: [CHAT] Vsichni ? Blue Fiola300: kapr20 nargbox hituje na 10tisíc blokov omg -_
[18:52:32] [Client thread/INFO]: [CHAT] Vsichni ? Blue tatinek: kapr je *****a zasrana

Pokud jsem na něco zapomněl,dodej to. nechce se mi vrtat v logu. :)

kapr20

rybiška
@VanessaBitch by mě zajímalo jak si hrála když si v té hře nebyla :O ...filipe jen se bav...ty tvoje narážky na můj nick mě už štvou...pořád máš nějakou připomínku...no a co že mam taky nick sakra ? já neurážím hráče kvůli nicku a neposmívám se jako ty -_- jde vidět že si ubožák který se snaží udělat že sebe něco co není...už mě to přestává se s tebou hádat protože vytahuješ jenom dnešní log z jedné hry..přitom že máš nonstop blbé kecy a provokaci v lobby to tu nedáš...na to nemáš že ? -_-

Fialka♡

Velmi známý člen
@VanessaBitch by mě zajímalo jak si hrála když si v té hře nebyla :eek: ...filipe jen se bav...ty tvoje narážky na můj nick mě už štvou...pořád máš nějakou připomínku...no a co že mam taky nick sakra ? já neurážím hráče kvůli nicku a neposmívám se jako ty C-D jde vidět že si ubožák který se snaží udělat že sebe něco co není...už mě to přestává se s tebou hádat protože vytahuješ jenom dnešní log z jedné hry..přitom že máš nonstop blbé kecy a provokaci v lobby to tu nedáš...na to nemáš že ? C-D
Však som tam bola :O som ťa ešte zabíjala..

FilipVI

Moderátor webu
Narážky na tvůj nick? Vadí ti oslovení: “kapře“? Prosím,aby si dodal konkrétní věci,jak jsem tě oslovoval. A pokud si vzpomínám,nikdy si neřekl,že se ti to nelíbí. (I když si na žádné jiné oslovení nepamatuji) Pamatuji si na jedno. A to,že jsem jenom řekl,že kapr na vánoce půjde nebo něco podobného. :D

kapr20

rybiška
@VanessaBitch jaký máš vůbec nick na serveru pak se ti když tak omluvím...ale nebyla si u té situace :) @Filip6_CZ no oslovuješ mě kapře...to mi nevadí ale už mě fakt štve jak mě spamuješ (může tě sníst ? dám si tě na vánoce...těšíš se na vánoce...atd...) kdyby to bylo jednou neřeším ale aby to bylo pokaždé co se přihlásím a potkáme je moc...a je to snad každý den

UbyGamer

Ubynec 3:D
Bavil jsem se s pár hráči, kteří rozhodně hacky nemají. Vyhrožoval jsi jim úplně stejně jako Filipovi. Taky bych si z toho už dělal srandu. Nic jiného se z toho ani dělat nedá.

Fialka♡

Velmi známý člen
@VanessaBitch jaký máš vůbec nick na serveru pak se ti když tak omluvím...ale nebyla si u té situace :) @Filip6_CZ no oslovuješ mě kapře...to mi nevadí ale už mě fakt štve jak mě spamuješ (může tě sníst ? dám si tě na vánoce...těšíš se na vánoce...atd...) kdyby to bylo jednou neřeším ale aby to bylo pokaždé co se přihlásím a potkáme je moc...a je to snad každý den
Ok v poho.. Nick :Fiola300 prezývka : Fialka

FilipVI

Moderátor webu
Pleteš si mě. :) Řekl jsem to snad jednou nebo 2x. na ty vánoce si pamatuji a na to "můžu tě sníst" taky. Ale řekl jsem to pouze jednou. Pokud nesouhlasíš,můžeš vyhledat logy. :)

kapr20

rybiška
@VanessaBitch tak promiň... nestydím se uznat chybu ;) @UbyGamer tak pokud se nebojíš tak jmenuj hráče :) by mě to fakt zajímalo...upozorňují na to ale pokud si nejsem jistý tak nebanují :) @Filip6_CZ jako nemám čas vyhledávat zprávy v logu mezi miliony zpráv...a 2x to určitě nebylo ;) a vím že je vás víc takových trollu...

kapr20

rybiška
@UbyGamer zajímavé že mám problém jen asi 5-10 hráči a to jste vy co do mě pořád jedou a nedají mi pokoj...se zbytkem vycházím v pohodě :) nevím co máte proti mě že hledáte každou chybičkou ale dost mi to znechutilo pohled na některé servery na CM...hrají tam kde můžu normálně pomoct a poradit i pokecat a ne jenom se hádat s trolly

FilipVI

Moderátor webu
Vždycky říkám buď něco ve stylu: "Ahoj kapříku" nebo "kapřík :3"

[18:44:32] [Client thread/INFO]: [CHAT] Yellow ? Filip6_CZ: Kapřík

Nebudu se tu hádat. Ukončeme prosím debatu o tvém nicku. Nikam to nevede.

kapr20

rybiška
@VanessaBitch nechceš koupit poznávací zájezd do bohnic ? s prominutím tvoje demence stoupá rychleji jak naše ekonomika...-_- nechápu proč se všude musíš přidat a ještě rýpat... @Filip6_CZ dobře ukončíme to...každý má svůj názor :)

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Kapr mě vždy pobaví tak jak teď. Se svým "Chces ban?!"
Ale jak jste řekli, nehádejme se a užívejme Mikuláše ! (cow)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.