Vím že jsem to jsem nehodí .. ale chci říct Kapšíkovi že já ho mám rád hned jako 3 nejoblíbenějšího člena ATVím že nemůžete překousnout že jsem admin a vy ne...už přes 3 měsíce jenom jedete do mě všichni...proti jinému adminovi jsem neviděl tolik nenávisti jako proti mě...:/
Však som tam bola :O som ťa ešte zabíjala..@VanessaBitch by mě zajímalo jak si hrála když si v té hře nebyla ...filipe jen se bav...ty tvoje narážky na můj nick mě už štvou...pořád máš nějakou připomínku...no a co že mam taky nick sakra ? já neurážím hráče kvůli nicku a neposmívám se jako ty C-D jde vidět že si ubožák který se snaží udělat že sebe něco co není...už mě to přestává se s tebou hádat protože vytahuješ jenom dnešní log z jedné hry..přitom že máš nonstop blbé kecy a provokaci v lobby to tu nedáš...na to nemáš že ? C-D
Ok v poho.. Nick :Fiola300 prezývka : Fialka@VanessaBitch jaký máš vůbec nick na serveru pak se ti když tak omluvím...ale nebyla si u té situace @Filip6_CZ no oslovuješ mě kapře...to mi nevadí ale už mě fakt štve jak mě spamuješ (může tě sníst ? dám si tě na vánoce...těšíš se na vánoce...atd...) kdyby to bylo jednou neřeším ale aby to bylo pokaždé co se přihlásím a potkáme je moc...a je to snad každý den
Okaa prestanem@VanessaBitch nechceš koupit poznávací zájezd do bohnic ? s prominutím tvoje demence stoupá rychleji jak naše ekonomika...C-D nechápu proč se všude musíš přidat a ještě rýpat... @Filip6_CZ dobře ukončíme to...každý má svůj názor