• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Právě jsem zjístil že dostanu novej Mobílek, jelikož jsem byl celej rok hodnej :333

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
NA to jak ty si byl hodnej odhaduju Nokia 3310 (možná si byl hodnější a dostaneš 3410!)
Můj mobil bude pravděpodobně op3n dott, jestli je špatný, mě stejně stačí, mimochodem nic zlého jsem tento rok neudělal :p :D

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
Ak aj dostaneme, tak to nebude určite niečo prevratné, pretože to dostane rovnako nováčik ako skúsený hráč, takže predpokladám, že niečo na štýl /kit vip alebo dokonca menej. :D

Gunman4

Velmi známý člen
ja určitě něco dostanu vubec jsem nedělal potiže pokud dobře vím :D ale nedostanu nic extra :D

rikos99

CraftManiák :D
hmm třeba na Prisonu MAX Krumpac :) :D :D :D :D
na Anni by jsem chtěl Kit Skaut
a na Craftmanii rank Admina Nebo Helpera :D

Kundros

Builderoušek
Ti kteří si to zaslouží tak možná nějaké oprávnění třeba builder a nebo helpera ale jen někteří co něco pro cm dělají a to oprávnění se na něho musí hodit :)

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Ti kteří si to zaslouží tak možná nějaké oprávnění třeba builder a nebo helpera ale jen někteří co něco pro cm dělají a to oprávnění se na něho musí hodit :)
To souhlasím 98,00305% :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.