• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Gunman4

Velmi známý člen
peachninja ja jsem tě nepřemluvil o to vip ja jen jsem dělal horror event a ty ses mně ptala kolik stojí vip ja jsem ti napsal ted už nevím kolik stojí :D
a zeptala ses mně jak si ho koupit ja jsem ti napsal napiš /vip a pak sis ho koupila tak to bylo :D ale si važně hodná kdo vi co jsem tam napsal?

The_Teruush

Velmi známý člen
peachninja ja jsem tě nepřemluvil o to vip ja jen jsem dělal horror event a ty ses mně ptala kolik stojí vip ja jsem ti napsal ted už nevím kolik stojí :D
a zeptala ses mně jak si ho koupit ja jsem ti napsal napiš /vip a pak sis ho koupila tak to bylo :D ale si važně hodná kdo vi co jsem tam napsal?
Nene :D Bylo to trošku jinak :p Já byla na Creativu strašně závislá :DD Tak jsem se poptala lidí, co měli VIP, za kolik ho kupovali,protože jsem myslela,že to stálo jinak :DD Vím, že jsem se ptala Emminky, Tebe a myslím, že i Honzy :DD A ty,jsi mi pak ještě psal,abych si to VIPko fakt koupila,a pak jsi založil VIP House, a bylo jasno :DD

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.