• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

čo je lepší?

• Total voters
    51
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Radiko

ExHelperis
No já preferujem Windows mobile :D
Má veľa plusov ale aj mínusov..
+ lepšia prehliadnost vecí na nete, rýchly prístup k hrám alebo súborom,lepší šetriš báterie ako Android, kvalitnejšia klávesnica a prepisovač a výkon, hneď sa dostaneš na FB a pod..
- nemá veľa súborov na stiahnutie, je tam sekcia moja rodina (blbosť jak hovado :D), nemá bezpečnostné prvky proti lezeniu kamošom a rodine do súkromia, a mám prehliadač ktorý keď otovorím si hovorím že robím trestný čin - Internet Exploer :'( :D
Aké sú vaše názory?

Na mobile - android ale na tabletu bych radši asi windows ale nevím vždycky jsem měl jen android a zatím vyhovuje, ale bez rootu bych si ho už nedokázal ani představit

Fialka♡

Velmi známý člen
Windows Phone.

Takže takto. Neodporúčam žiadny Windows Phone pretože som vystriedala skoro všetky a vždy som musela reklamovat.

Iphone 1,2,3,4,5,6S

Zlý zlý a zlý procesor.
Ikony ako pre slepých..

Android.

Android má asi najviac výkonný procesor. Pomalý sa vibija (záleží aké hry tam máš)
Atď.. :)

Najviac odporúčam Android!

Windows Phone.

Takže takto. Neodporúčam žiadny Windows Phone pretože som vystriedala skoro všetky a vždy som musela reklamovat.

Iphone 1,2,3,4,5,6S

Zlý zlý a zlý procesor.
Ikony ako pre slepých..

Android.

Android má asi najviac výkonný procesor. Pomalý sa vibija (záleží aké hry tam máš)
Atď.. :)

Najviac odporúčam Android!
No jo no... ale Win10 na mobile nemusí být tak blbej jako win phone

Já jsem určitě pro android, protože pro android si můžeš vytvářet vlastní aplikace které můžeš poslat dál.
Nebo si můžeš stáhnout ROOT a s tím můžeš upravit soubory v systému. A také si můžeš stáhnout aplikace, přes které si můžeš stáhnout třeba MCPE free (GetApk). A pokud se ti nelíbí hrát hru dlouho a mít málo money tak si stáhni přes 4shared Gamehacker :D ten ti přidá možnost upravit tvůj stav money nebo gemů ;)

Windows mobile je sice většinou vzhledem bohatší než android, ale pokud chceš mít pěkný telefon tak běž rovnou do Ajfounů ;)

Misery96

Dark Lord of the Sith
Já jsem hračička a všechno chci mít, aby se mi líbilo..
V androidu si můžeš postahovat kravinky a udělat si obrazovky podle sebe, ale ve win mobile.?.. Tam si akorát změníš barvu a trošku si to přeházíš podle toho co používáš nejvíc.¨
Pak ty aplikace - je jich málo a dlouho trvá než je aktualizujou..
Ale zase na druhou stranu - win mobile má větší výdrž baterie..
No záleží na tobě

Delfik

Člen
Já mám Windows Phone a jsem s ním velice spokojen :)
Možná má méně aplikací a her, ale to vem čert.
Po roce používání pořád jako nový, neseká se, nelaguje se, všechno je plynulé a všechno funguje.
Office - další výhoda. PowerPoint, Word a Excel v mobil.
Dále můžete účet k Windows Phone store používat též k Xboxu a ještě k nějakým službám
Výdrž baterie je celkem velká.
Přehlednost - hlavní plocha. Dále jsou appky seřazeny podle abecedy, takže je nemusíte hledat.
Navíc má Android pořád nějaké zbytečné updaty..
A v poslední řadě Microsoft = Minecraft :)

Naposledny upraveno:

Misery96

Dark Lord of the Sith
U androidu si taky můžeš udělat abecední seznam nebo tabulku
Když pravidelně čistíš RAMky tak se taky neseká a je to plynulé..
Na androidu minecraft taky jde.. ale přeci jen kdoby chtěl hrát minecraft na mobile?
Office si můžeš stáhnout a taky fungují..
K čemu
Dále můžete účet k Windows Phone store používat též k Xboxu a ještě k nějakým službám
Když nemám Xbox? :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.