• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

čo je lepší?

• Total voters
    51
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Misery96

Dark Lord of the Sith
Ten telefón SG Grand Prime G530 ma stál Vieš koľko? 567€ a keď si vezmes že ho mám splácať tak to je okolo 620€ C-D
Iphone je sračka keď to už mám povedať.
Moja kamarátka vyskúšala všetky. Všetky na... A rýchlo sa vibija.. Dokonca aj moja stryna vyskúšala 2 Iphony a Už hneď Ou Shit.. Nejdem sa tu hádať pretože môj oco pracoval ako predavač a opravár telefónnych mobilov.. Za 5 dní dostal 30 iphonov do opravy C-D
Proste Windows a IPhone SHITS!

Každý deň si pozerám koľko mam voľných MG,a CM(cleanmaster) mi uvoľní...
Eset chráni a pomáha..

Skúste si kúpiť a uvidíte.
Ja neklamem..
Já měl Samsung S3, po půl roce se začal srát tak sem ho po roce vyměnil za S5.. měl lepší výdrž jak ta S3.. ale jen asi tak o 3 měsíce...
Po vyhozených 30k (cca 1100€) jsem si natvrdo řekl, že samsung už nikdy v životě nechci vidět!
Iphone sem ani nezkoušel protože je to předražený a hnusný..
Clean master ti jen píše, že se to uvolnilo, ale neuvolnilo..Ale každý má svojí pravdu..

W

WarcoldCZ

Návštěvník
... Nezapomeňte hledět na značku ! Samsung je přece nejlepší předražený šrot ! Tak si ho hlavně kupte!!

Doporučuji značku Xiaomi , každý pátek aktizulace , updaty Andoridu , HW je uplně nadčasový , krásný disejn , krásna cena!
Není co dodat..

Croccy44

Velmi známý člen
Já měl Samsung S3, po půl roce se začal srát tak sem ho po roce vyměnil za S5.. měl lepší výdrž jak ta S3.. ale jen asi tak o 3 měsíce...
Po vyhozených 30k (cca 1100€) jsem si natvrdo řekl, že samsung už nikdy v životě nechci vidět!
Iphone sem ani nezkoušel protože je to předražený a hnusný..
Clean master ti jen píše, že se to uvolnilo, ale neuvolnilo..Ale každý má svojí pravdu..
Píšeš že má někdo svojí pravdu a na můj názor dáváš facepalm trošku někdy mysli prosím :)

Misery96

Dark Lord of the Sith
Píšeš že má někdo svojí pravdu a na můj názor dáváš facepalm trošku někdy mysli prosím :)
Facepalm sem ti dal na to jak si brečel, že ti někdo dal facepalm.. Tudíž proto mi ho musíš oplatit? :D :D :D ty máš dost.. přemyšlej aspoň když něco píšeš prosím

Croccy44

Velmi známý člen
Facepalm sem ti dal na to jak si brečel, že ti někdo dal facepalm.. Tudíž proto mi ho musíš oplatit? :D :D :D ty máš dost.. přemyšlej aspoň když něco píšeš prosím
Oplatit tak já ti to zhrnu:
Napsal jsem lepší je I-Phone
Ale omgmen mi dal facepalm
tak jsem mu to vyjadříl
jenomže ty si mi na ten příspěvek dal facepalm
tak já ti na ten tvůj "Debilní" příspěvek dal taky
aji s warcoldem jste mi dali na můj názor facepalm což nechápu když si napsal že každý má svoji pravdu takže ty přemýšlej :)

W

WarcoldCZ

Návštěvník
tak jsem mu to vyjadříl
aji s warcoldem jste mi dali na můj názor facepalm což nechápu když si napsal že každý má svoji pravdu takže ty přemýšlej :)
Vole Iphone není mobil ale chodicí reklama za kterou musis platit..

WTF co je tohle? do tohohle téma už radši nevkročim :rolleyes:
Děkuji za pochopení,
a jestli mě sem někdo zavolá tak ho zmlátim všema nokijema co mám

Misery96

Dark Lord of the Sith
tak jsem mu to vyjadříl
Facepalm jsem ti dal na příspěvek ve kterým brečíš, že jsi dostal facepalm.. Takže se ještě k tomu nauč číst

Delfik

Člen
Jak jsem psal, ze mě Windows, protože se mi líbí nejvíc. Ale pokud chcete Android, tak Nexus nebo Zenphone :) Ale do Samsungu bych znova nešel, no..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.