• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

čo je lepší?

• Total voters
    51
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Fialka♡

Velmi známý člen
Clean Master ti ten mobil zajebe ještě víc
(facepalm) (facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)
Včera mi to uvoľnilo 178MG pritom som mala voľných 40MG.

To není nic, to jsou aplikace na lagování všeho a neumějí ani nic
Náhodou...Je to to isté , ako na pc. :D

Kupte si poriadne telefóny/mobily,a nebude vám mrznut.

Odporúčam:
SG-Grand Prime G530
SG-S4-S6
SG-Trend Plus;)

Odporúčam:
SG-Grand Prime G530
SG-S4-S6
SG-Trend Plus;)
Je to to isté jako na PC taky jen zasekává (facepalm)
prý pořádné mobily a napíše Samsung lol
Antivir v androidu je na nic....
Na zrychlení je Root Booster který opravdu funguje

MrsRachí

Velmi známý člen
Mám Samsung takže Android je to už můj 2. telefon s Androidem a už jsem si ho zamilovala :3 :D
Chtěla bych vyzkoušet ios ,ale na ten si asi nějakou dobu počkám :D
Za mě rozhodně Android :)

Misery96

Dark Lord of the Sith

Odporúčam:
SG-Grand Prime G530
SG-S4-S6
SG-Trend Plus;)
Ono ti napíše, že to uvolnilo, ale přitom to píše jen, aby si ti méně přemýšlivý lidé řekli "Jo to je krutý každých 20vteřin mi to uvolní 200MB ramky"
Jenže pravda je taková, že ti to tu ramku spíš ještě víc žere.. se jen podívej kolik je tam animací a podobných kravin..
Odporúčam:
SG-Grand Prime G530
SG-S4-S6
SG-Trend Plus;)
Horší telefony tě nenapadly? Samsung je hned po applu největší shit předraženej.. Máš mobil za 25k, kterýmu se vyrovná jakýkoliv mobil za 5k

Fialka♡

Velmi známý člen
Ono ti napíše, že to uvolnilo, ale přitom to píše jen, aby si ti méně přemýšlivý lidé řekli "Jo to je krutý každých 20vteřin mi to uvolní 200MB ramky"
Jenže pravda je taková, že ti to tu ramku spíš ještě víc žere.. se jen podívej kolik je tam animací a podobných kravin..

Horší telefony tě nenapadly? Samsung je hned po applu největší shit předraženej.. Máš mobil za 25k, kterýmu se vyrovná jakýkoliv mobil za 5k
Ten telefón SG Grand Prime G530 ma stál Vieš koľko? 567€ a keď si vezmes že ho mám splácať tak to je okolo 620€ -_-
Iphone je sračka keď to už mám povedať.
Moja kamarátka vyskúšala všetky. Všetky na... A rýchlo sa vibija.. Dokonca aj moja stryna vyskúšala 2 Iphony a Už hneď Ou Shit.. Nejdem sa tu hádať pretože môj oco pracoval ako predavač a opravár telefónnych mobilov.. Za 5 dní dostal 30 iphonov do opravy -_-
Proste Windows a IPhone SHITS!

Každý deň si pozerám koľko mam voľných MG,a CM(cleanmaster) mi uvoľní...
Eset chráni a pomáha..

Skúste si kúpiť a uvidíte.
Ja neklamem..

S

Spirit

Návštěvník
Nie. Mám ho od staršej sestry.. Nepotrebuje ho;) jej sa páčia staré Nokii. :) A telefón si kúpila ona sama myslím ten čo mám teraz ja..
No tak čo potom píšeš že stál teba? :D A prosím ťa koľko máš tých sestier? (nailbiting)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.