micik10
Kráľovná Narnie :*
micik10 byla odbanována mágiou: #Hehemicik10 byla zabanována: [Jsem líne hovado takže důvod nebude ]
InternetovéVideoWindowsDVD (InterVideoWinDVD) byl zabanován: je to lenivé hovado
micik10 byla odbanována mágiou: #Hehemicik10 byla zabanována: [Jsem líne hovado takže důvod nebude ]
micik10 byla zabanována: Magie je jen v Narniimicik10 byla odbanována mágiou: #Hehe
InternetovéVideoWindowsDVD (InterVideoWinDVD) byl zabanován: je to lenivé hovado
micik10 byla odbanovaná mágiou: Však som v Narniimicik10 byla zabanována: Magie je jen v Narnii
micik10 byla zabanována: Řekni mi kde ta skříň je!!! (punch)(punch)(punch)micik10 byla odbanovaná mágiou: Však som v Narnii
micik10 byla odbanovaná: U mňa domamicik10 byla zabanována: Řekni mi kde ta skříň je!!! (punch)(punch)(punch)
micik10 byla zabanována: Vyhodila mi do vzduchu atomovku.micik10 byla odbanovaná: U mňa doma
InterVideoWinDVD byl zabanován: Vyrušil ma pri hraní karietmicik10 byla zabanována: Vyhodila mi do vzduchu atomovku.
micik10 byla zabanována: Hraje karty.InterVideoWinDVD byl zabanován: Vyrušil ma pri hraní kariet
InterVideoWinDVD byl zabanován: Banuje niekoho kto hrá karty.micik10 byla zabanována: Hraje karty.
micik10 byla zabanována: Banuje někoho kdo banuje někoho kdo hraje karty.InterVideoWinDVD byl zabanován: Banuje niekoho kto hrá karty.
micik10 byla odbanovaná: Hraj ďalej
InterVideoWinDVD byl odbanován atomovkou .InternetVideoWindowsBluRay a Micík69 byli zabanováni důvod: SPAM
InterVideoWinDVD byl zabanován: banuje niekoho, kto banuje niekoho kto hrá karty v Narniimicik10 byla zabanována: Banuje někoho kdo banuje někoho kdo hraje karty.
omgmuži byl zabanován: Zle píše nick kráľovny Narnie + banuje atomovkuInternetVideoWindowsBluRay a Micík69 byli zabanováni důvod: SPAM
micik10 byla zabanována: Královna Narnie je Zuzanaomgmuži byl zabanován: Zle píše nick kráľovny Narnie + banuje atomovku
InterVideoWinDVD byl zabanován: Nie je.micik10 byla zabanována: Královna Narnie je Zuzana
micik10 byla zabanována: AtomovkaInterVideoWinDVD byl zabanován: Nie je.
micik10 byla odbanovaná: Narniou: Je to naša kráľovná
InterVideoWinDVD byl zabanován: Nyan catmicik10 byla zabanována: Atomovka
micik10 byla zabanována: [ó]_[ó]InterVideoWinDVD byl zabanován: Nyan cat