• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Souhlasíš s touto změnou?

• Total voters
    38
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
Zaujímavé, nakoniec som za update rada. Na skiny som zvedavá, dúfam že "estetické" módy ako shadery či lepšie animácie budú naďalej povolené a všeobecne... vyzerá to dobre, hlavne tie pety :3

DanyGames2014

Aktivní člen
Jinak pro warez se plánuje, až bude full server na 1.8, že si budou moct vybrat ze skinů (samozřejmě co určím) :D
Tak to jsem opravdu zvědavej co to bude :D.
Hádám že na několika skinech bude napsáno " CM ,, na několika " Wake je nejlepší ,,:cool:

DanyGames2014

Aktivní člen
A vypadám na to, že vám budu cpát nějaký naše skiny s CM na zádech? Ne zvolíte si je sami ;)
Jsi super Waku i když mám origo tak ocenuji to ze vyberes normalni skiny :) GameTeam nesnasim protoze i kdyz jsem nic nenavolil tak mam nejaky hnusny skin z GT na zadech :mad:(kappa)o_O

P

PVNST

Návštěvník
Jsi super Waku i když mám origo tak ocenuji to ze vyberes normalni skiny :) GameTeam nesnasim protoze i kdyz jsem nic nenavolil tak mam nejaky hnusny skin z GT na zadech :mad:(kappa)o_O
GT je EZzz server, úplně ho nesnáším ... hrával jsem tam jen občas skywars, ale i to mě zklamalo, celé to tam překopali ... Nedá se to hrát, lagy samé a navíc komunita je tam strašně na ho*** , teď se omlouvám, že zacházím mírně mimo téma. Tady jsem začal hrát převážně a hlavně kvůli Kit PVP :D ... , kterého se tedy doufám i brzy dočkáme všichni :D ... No někdy se rozepíšu více ... teď není čas a prostor :D

- Skiny pro warez jsou dobrý nápad :)

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Plán je takový, že hráči si sami najdou "Origošky" co mají ten daný skin a zařadí se do hlasování, vybere se top 30? 14 kluci, 14 holky, 2 hermafroditi.

FilipVI

Moderátor webu
Plán je takový, že hráči si sami najdou "Origošky" co mají ten daný skin a zařadí se do hlasování, vybere se top 30? 14 kluci, 14 holky, 2 hermafroditi.
Blbost. Krást originálce vytvoření skin?! Větší blbost jsem od tebe neviděl. #HateMePlease Spíš stáhnout tak 1-3 holčičí skiny,1-3 klučičí skiny a 1-3 "nepohlavních" skinů.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Blbost. Krást originálce vytvoření skin?! Větší blbost jsem od tebe neviděl. #HateMePlease Spíš stáhnout tak 1-3 holčičí skiny,1-3 klučičí skiny a 1-3 "nepohlavních" skinů.
Je to jenom navrh, taky se může stát že i warezákům půjdou skiny jako na testovacím serveru ;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.