Jo něco na ten způsobJako to je na GameTeam?
PS: Nehraju tam, hraju jen na CM.
Jo něco na ten způsobJako to je na GameTeam?
PS: Nehraju tam, hraju jen na CM.
to je bezvadný... už aby to bylo...(rofl)Jinak pro warez se plánuje, až bude full server na 1.8, že si budou moct vybrat ze skinů (samozřejmě co určím)![]()
Tak to jsem opravdu zvědavej co to budeJinak pro warez se plánuje, až bude full server na 1.8, že si budou moct vybrat ze skinů (samozřejmě co určím)![]()
Doufám,že to nep**ereš jak GameTeam.Jinak pro warez se plánuje, až bude full server na 1.8, že si budou moct vybrat ze skinů (samozřejmě co určím)
Jsi super Waku i když mám origo tak ocenuji to ze vyberes normalni skinyA vypadám na to, že vám budu cpát nějaký naše skiny s CM na zádech? Ne zvolíte si je sami![]()
GT je EZzz server, úplně ho nesnáším ... hrával jsem tam jen občas skywars, ale i to mě zklamalo, celé to tam překopali ... Nedá se to hrát, lagy samé a navíc komunita je tam strašně na ho*** , teď se omlouvám, že zacházím mírně mimo téma. Tady jsem začal hrát převážně a hlavně kvůli Kit PVPJsi super Waku i když mám origo tak ocenuji to ze vyberes normalni skinyGameTeam nesnasim protoze i kdyz jsem nic nenavolil tak mam nejaky hnusny skin z GT na zadech
(kappa)
![]()
Ale dal bych 2-4 skiny.Skiny pro warez jsou dobrý nápad![]()
Asi tak, ale dal bych i víc. To už usoudí Wake.Ale dal bych 2-4 skiny.
Blbost. Krást originálce vytvoření skin?! Větší blbost jsem od tebe neviděl. #HateMePlease Spíš stáhnout tak 1-3 holčičí skiny,1-3 klučičí skiny a 1-3 "nepohlavních" skinů.Plán je takový, že hráči si sami najdou "Origošky" co mají ten daný skin a zařadí se do hlasování, vybere se top 30? 14 kluci, 14 holky, 2 hermafroditi.
Je to jenom navrh, taky se může stát že i warezákům půjdou skiny jako na testovacím serveruBlbost. Krást originálce vytvoření skin?! Větší blbost jsem od tebe neviděl. #HateMePlease Spíš stáhnout tak 1-3 holčičí skiny,1-3 klučičí skiny a 1-3 "nepohlavních" skinů.
Když chtějí skin, tak ať si koupí minecraft.Jinak pro warez se plánuje, až bude full server na 1.8, že si budou moct vybrat ze skinů (samozřejmě co určím)![]()