Ano, je to pravda, souhlasím, s tím jedním to je GameTeamu.Keď je velká mapa musí byť na strede viac zlata.
Aspoň 2 alebo 3-4 na niektorých to teraz tak je.
Je to tak lepšie.
Keď je velká mapa musí byť na strede viac zlata.
Aspoň 2 alebo 3-4 na niektorých to teraz tak je.
Je to tak lepšie.
Na veži či pod vežou ? Ak na veži, neviem ako by to vyzeralo v strede hry C-D A ak pod vežou je to ok a je to kreatívnena každé té věži je jeden a pak je uprostřed
![]()
Proč? Neni to snad moje mapa?Na veži či pod vežou ? Ak na veži, neviem ako by to vyzeralo v strede hry C-D A ak pod vežou je to ok a je to kreatívneKeď to je na veži tak šup šup to dať pod vežu
![]()
Všimol som si že hráči chodia na mapy kde je zlato čo najbližšie a najviac. Bez urážky. Som chcel ti len pomôcťProč? Neni to snad moje mapa?![]()
V poho ale to zlato se dolu ani nehodí (Všimol som si že hráči chodia na mapy kde je zlato čo najbližšie a najviac. Bez urážky. Som chcel ti len pomôcť![]()
Neviem, wake moc nesúhlasil tak som chcel len pomôcť, keď nie tak nieV poho ale to zlato se dolu ani nehodí (architektonica
)
Jako dík za radu ale jinak bych jsem ty budovy stavěl k ničemu...Neviem, wake moc nesúhlasil tak som chcel len pomôcť, keď nie tak nie![]()
Neviem, ale podľa architektúry, by to bolo krajšie pod vežami.Jako dík za radu ale jinak bych jsem ty budovy stavěl k ničemu...
nwm, zkusím to udělat do verze 1.2.Neviem, ale podľa architektúry, by to bolo krajšie pod vežami.