Ano, je to pravda, souhlasím, s tím jedním to je GameTeamu.Keď je velká mapa musí byť na strede viac zlata.
Aspoň 2 alebo 3-4 na niektorých to teraz tak je.
Je to tak lepšie.
na každé té věži je jeden a pak je uprostředKeď je velká mapa musí byť na strede viac zlata.
Aspoň 2 alebo 3-4 na niektorých to teraz tak je.
Je to tak lepšie.
Na veži či pod vežou ? Ak na veži, neviem ako by to vyzeralo v strede hry C-D A ak pod vežou je to ok a je to kreatívne Keď to je na veži tak šup šup to dať pod vežuna každé té věži je jeden a pak je uprostřed
Proč? Neni to snad moje mapa?Na veži či pod vežou ? Ak na veži, neviem ako by to vyzeralo v strede hry C-D A ak pod vežou je to ok a je to kreatívne Keď to je na veži tak šup šup to dať pod vežu
Všimol som si že hráči chodia na mapy kde je zlato čo najbližšie a najviac. Bez urážky. Som chcel ti len pomôcťProč? Neni to snad moje mapa?
V poho ale to zlato se dolu ani nehodí ( architektonica )Všimol som si že hráči chodia na mapy kde je zlato čo najbližšie a najviac. Bez urážky. Som chcel ti len pomôcť
Neviem, wake moc nesúhlasil tak som chcel len pomôcť, keď nie tak nieV poho ale to zlato se dolu ani nehodí ( architektonica )
Jako dík za radu ale jinak bych jsem ty budovy stavěl k ničemu...Neviem, wake moc nesúhlasil tak som chcel len pomôcť, keď nie tak nie
Neviem, ale podľa architektúry, by to bolo krajšie pod vežami.Jako dík za radu ale jinak bych jsem ty budovy stavěl k ničemu...
nwm, zkusím to udělat do verze 1.2.Neviem, ale podľa architektúry, by to bolo krajšie pod vežami.