• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chceš povolit pro Warez skiny?

• Ano

Votes: 28 47.5%
  • Ne

Votes: 31 52.5%

• Total voters
    59
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

LunaCZ

Velmi známý člen
Netuším co kdo udělal na email se dostanu ale asi mi ho změnili vo mi na něj nic nepřišlo. Každopádně se na minecraft účet nedostanu a kámoš říkal že viděl LunaCZ na mineplexu proto to tu píšu. (Ten to nebyl, proč by to dělal když má vlastní mc)

Radiko

ExHelperis
Netuším co kdo udělal na email se dostanu ale asi mi ho změnili vo mi na něj nic nepřišlo. Každopádně se na minecraft účet nedostanu a kámoš říkal že viděl LunaCZ na mineplexu proto to tu píšu. (Ten to nebyl, proč by to dělal když má vlastní mc)
Ludia ono je to takto LunaCZ ona alebo on si ta našiel na mcskinsearch použil tvoj nick a nemusí nič robiť iba registrovať sa :)

Delfik

Člen
Radiko, ona přišla o celý účet. Jí nevzali jen nick pomocí mcskinsearch.. A ano, Mineplex, Hypixel a podobné jsou pouze pro Originálky.

ToumanCZ

Capo di Tutti Capi
9/10 lidí na serveru nemají Minecraft koupený, kdyby tam warez hráči nebyli, tak by nebyla ani Craftmania, protože by na server nebyli peníze. Myslím si, že Microsoft který koupil Minecraft to tak nenechá a warez hráčům hru utne úplně, když ten si nechá platit v Minecraftu na Xbox One i za texture pack C-D.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
No jako všichni ostatní mají i vlastní Anticheat :D Valve, Rockstar v GTA taky něco už podnikl proti cheaterům, co udělal Mojang? prd :D

Delfik

Člen
Třeba plánuje udělat nějakou obranu na Realms. Pochybuji, že by dělali něco na obyčejné servery :D

FilipVI

Moderátor webu
Jsou zase možnosti:

Vítejte v soutěži chcete být milionářem!

Otázka zní: Co udělá mojang pro ochranu serveru?
a) Zabezpečí pouze servery s online mode-true.
b) Zabezpečí všechny servery.
c) Neudělá nic.

Správná odpověď je:
a) Zabezpečí pouze servery s online mode-true.
b) Zabezpečí všechny servery.
c) Neudělá nic.

Bohužel. Prohráli jste. Doufám,že se zase někdy uvidíme pane craftmania.

name1111

Nový člen
MrWakeCZ co tak warezáky mít aby nas tu nebylo málo ale jen jim zmněnit skin a ten,kdo skin má tak že by se nemněnil?:DD

EldarnSk

Aktivní člen
Warezákom vyčleniť iba určité skiny. To by bolo najlepšie. Rozpoznali by sme ich a im by sa to určite páčilo :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.