Delfik
Člen
Díky..áno bol veľmi dobrý tutoriál máš môj like![]()
Díky..áno bol veľmi dobrý tutoriál máš môj like![]()
Pravda já jsem si mc koupila na narozeninyDíky..I kdyby někdo neměl peníze na MC. Existují narozeniny, Vánoce...
maš naprostou pravdu ty si jedna s těch adminů které mam nejratši víš co je správneJá za sebe jsem pro pár skinů warez účtům. Lidi přemýšlejte trochu, většině hráčů na CM je kolem těch 10-13 let. A když o ně přijdeme, celá CM půjde do háje. A zamyslete se trochu, nee každý má tu možnost si MC koupit. Ikdyby řekli rodičům, tak nee každý rodič jim dá 500kč na hru. Já osobně bych taky ty peníze do toho nedala (ale jsem jedna z mála kdo MC dostal od někoho). A nevidím jediný důvod proč by neměli mít alespoň pár skinů. A vůbec mě zklamalo dost, kolik tu vidím nepřejicích lidí.
Nevím, co považuješ za nepřející ? Wake se ptal na názor a když vám ho napíšeme, tak to je samozřejmě hned špatně ? A těch důvodů vidím na rozdíl od tebe hromadu.Já za sebe jsem pro pár skinů warez účtům. Lidi přemýšlejte trochu, většině hráčů na CM je kolem těch 10-13 let. A když o ně přijdeme, celá CM půjde do háje. A zamyslete se trochu, nee každý má tu možnost si MC koupit. Ikdyby řekli rodičům, tak nee každý rodič jim dá 500kč na hru. Já osobně bych taky ty peníze do toho nedala (ale jsem jedna z mála kdo MC dostal od někoho). A nevidím jediný důvod proč by neměli mít alespoň pár skinů. A vůbec mě zklamalo dost, kolik tu vidím nepřejicích lidí.
A tohle za mě se mi taky moc nelíbí. Sry ale aby zavřeli hubu, děláte jak kdyby byli něco míň než vy. Jsou to taky lidi proboha -_-Bych dal tak 5 skinů FREE a 15 skinů k nějakému Skin VIP. Další peníze pro server a warezáci by zavřeli hubu.
Skin VIP by stálo nějak 30 kč na vždy. Server by měl aspoň víc peněz v zásobě,kdyby mojang udělal něco proti warezákům.